fbpx

Glazbena Kuća Sessions: Colostrum – Nemojte “googleati” njihovo ime!

Glazbena Kuća Sessions: Colostrum

U prvom, debitantskom izdanju Podcasta i Live sessiona Glazbene Kuće ujedno i nastavku serijala “Glazbena Kuća Sessions”, gostovao je “nekad najmlađi bend u Zagrebu”, Colostrum. Ovaj peteročlani bend ugodno je popunio nekoliko zagrebačkih klubova te Glazbenu Kuću na Velesajmu, a svojom mješavinom raznih utjecaja serviraju slušateljima unikatan, ali dovoljno poznat zvuk koji može privući zaljubljenike u razne žanrove i glazbene pravce, od pop rock balada, do eksperimentiranja progresivnim rockom.

Glazbena Kuća Sessions - Colostrum

Iako sebe ne bi svrstali ni u koji žanr, ovaj kreativni sastav neodoljivo podsjeća na neke od svojih uzora o kojima su se raspričali, no ostavlja dovoljno prostora za originalni izražaj, što možemo čuti u pjesmama koje su izveli uživo između razgovora o brojnim temama; od poteškoća mladih bendova pri početku karijere do klubova u kojim spomenuti bendovi mogu pokazati ono na čemu su radili te kako im je Glazbena Kuća pomogla s prostorom za vježbanje, što je učestali problem kod glazbenika u Zagrebu.

Glazbena Kuća Sessions - Colostrum

Uz pet odsviranih autorskih pjesama, bend je podijelio razne anegdote sa snimanja izvođenih pjesama, raspričao se o radu u studiju i raspravio o planovima za budućnost te podijelio svoje mišljenje o budućnosti mladih bendova u Zagrebu i Hrvatskoj, sceni nove, ujedno i njihove, generacije, odnosno, imaju li dovoljno mogućnosti za rast i razvitak.

Glazbena Kuća Sessions - Colostrum

Uz ovaj Podcast i Live session kojega možete pogledati niže dolje, Colostrumove snimke možete čuti na BandCampu i YouTube kanalu te ubrzo u još klubova u gradu i šire.

Premijeru Colostrum sessiona možete pogledati 20.4.2023. u 12:00 pa tako i slušati streaming servisima!

Produkcija: Glazbena Kuća
Audio: snimanje / mix / master: Dražen Završki
Video: podcast / live session: Velimir Crljić (Doktor Oga)
Voditelj podcasta: Lovro Belošević

Colostrum: Instagram | BandCamp | YouTube

  • Vokali, gitara: Ante Kuštra
  • Gitara, vokali: Matko Šimić
  • Klavijature, vokali: Lovro Bučar
  • Bas gitara: Damjan Omanović
  • Bubnjevi: Andrej Leko
  • Violina (gošća): Lucija Gojmerac

Bookirajte i vi termin za svoj live session / podcast. Kontaktirajte nas!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.