fbpx

Glazbena škola za gitaru s Brunom Mičetićem

Glazbena škola za gitaru

Radite svoju glazbu? Svirate u bendu? Želite naučit svirat Vama omiljene pjesme?

Glazbena škola za gitaru omogućit će Vam i više od toga te će Vas konstantno uveseljavat i činiti Vam život ljepšim!

Gitara kao instrument koji je u posljednjih stotinjak godina ostavio veliki trag u povijesti klasične ali I moderne glazbe pojavljuje se prvi puta u Europi u 14. stoljeću. Španjolsku danas smatramo koljevkom moderne gitare, a u Europu su je doveli Arapi..

Na glazbonoj školi za gitaru upoznat ćete se s raznim stilovima sviranja:
  • Blues
  • Rock
  • Metal
  • Jazz
  • Klasična glazba

Također, ono što ima još veće značenje, a to je sviranje i funkcija gitare kao instrumenta u različitim postavama benda, ovisno o stilu koji odaberete.

Radionica za gitaru

Praksa je kažu majka svih znanja, no postoje neke osnove koje nikako ne možemo zaobići i kroz koje svaki glazbenik treba proći. Solfeggio i harmonija će Vam dati jednu puno širu perspektivu na gitaru i glazbu općenito.

Informacije i znanje koje ćete dobiti na radionicama dodatno će vas uveseliti i pružiti jedan konstantan osjećaj napretka pri sviranju omiljenog instrumenta – gitare!

U razgovoru s instruktorom zaključili smo da je velika zainteresiranost za učenjem sviranja gitare, ali isto tako je velika razlika između svakog polaznika u stupnju njegovog trenutnog znanja i vještine sviranja. Shodno navedenom odlučili smo da će ove radionice biti individualnog tipa gdje će se instruktor posvetiti puni školski sat jednom polazniku jedan puta tjedno. Napredak je samim time znatno veći!

Radionica za gitaru

Biografija instruktora

Bruno Mičetić od rane mladosti pokazuje afinitet za glazbu, što je rezultiralo upisom osnovne muzičke škole u osmoj godini života, klasa klasična gitara.

U kasnijoj fazi glazbene edukacije i usavršavanja, pohađa privatne sate kod renomiranih hrvatskih muzičara kao što su Elvis Stanić, Henri Radanovic i Darko Jurković. U tom periodu započinju i prve glazbene suradnje. 1998. godine sa svojim autorskim bendom ”Keops” nastupa na prestižnom svjetskom festivalu ”Ritmi Globali Europei” u Italiji, gdje osvajaju prvu nagradu koja je rezultirala mini turnejom i objavom pjesme na talijanskoj kompilaciji istoimenog festivala.

Iste godine započinje suradnju sa renomiranim hrvatskim kompozitorom Igorom Savinom koji ga priprema za prijemni ispit na Jazz akademiji u Klagenfurtu, što je rezultiralo nastupom na festivalu „ Mlade nade Jazz-a“ u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. U nastavku nižu se glazbene ljetne radionice „Umbria Jazz“- Berklee school u Italiji te „Jazz is back“ u Grožnjanu, kojeg pohađa tri godine za redom.

1999. godine upisuje Klagenfurt landeskonservatorium – Jazz department, kojeg uspješno završava u zadanom roku sa najboljim ocjenama i u nastavku edukacije tamo proveo narednih pet godina.

Surađivao i surađuje s jako puno poznatih glazbenika tako da ako želite detaljnije pročitati o Bruni kliknite ovdje

Bruno Mičetić

Prijavi se i uđi u svijet gitare na jedan poseban način!

Po polazniku mjesečno
143,00€‎
4 školska sata
Niste sigurni je li tečaj za Vas?
ili za Vaše dijete?
isprobajte mjesec dana!
Prijavi se
Po polazniku polugodišnje
679,25€‎
Štedite 5%
20 školskih sati
Zaokruženi polugodišnji program
Na pola ste puta do certifikata
Prijavi se

Kako do nas?Karta

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajma dok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Avenija Dubrovnik 15
10020 Zagreb, Hrvatska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.