fbpx

Klub studenata Filozofskog fakulteta i Glazbena Kuća potpisali suradnju

Čast nam je i zadovoljstvo obavijestiti naše ukućane kako smo sklopili suradnju s Klubom studenata Filozofskog fakulteta popularno zvani KSFF!

U to ime odmah smo se bacili u organizaciju proslave uz Open Air svirku i druženje 19.05.2017. od 15:00 pa do ranih jutarnjih sati u dvorištu Glazbene Kuće pod nazivom FiKiMu festival powered by Glazbena Kuća.

Detaljan opis događaja prenosio u cijelosti sa Facebook događaja:

FiKiMu festival powered by Glazbena Kuća

Ponovo nam dolazi najuspješniji i najstariji festival u Zagreb, prošle godine su organizatori doveli kojekakva čuda, nemani, zvijeri i head linera svih vremena trio kamenih gromada u pončima.

Još uvijek se rado prisjetimo ona tri jadnika, volontera što su brinuli za stage kako kotrljaju te gromade i dižu ih na pozorište popraćeni zvukom vlastitih zuba što od boli im cvile u vilicama, a čuo sam da ove godine dovode Sedmero Zaspale Djece sa 56. Šava na svojim mr. Albino čelima koja su ušla u Qvotu Grofa od Gambita.

Vjerujemo da nas neće razočarati jer nisu uspjeli ni zadnjih 4576 puta od kada su napravili prvi festival na zahtjev faraona Kufa, koji je htio da najveći dan u povijesti čovječanstva, završetak najveće piramide ovjekovjeći najvećim festivalom svih vremena.

Organizatori poznavajući gnoseologiju na svoju sveopću žalost znali su da ako žele ostati živi moraju udovoljiti Kufovim zahtjevima i zauvijek do kraja toka vremena raditi na festivalu.

U ime Kafua, u ime bezvremenskih organizatora i u ime glazbe vas pozivamo u Glazbenu kuću 19.05. Na FiKiMu by KSFF powered by Glazbena Kuća!

Šank se otvara u 15, program počinje u 16.30, bit će solo autora, filmova, pjesnika, bendova, dj-a, žonglera, kung fu majstora i još svakakvih luđaka. Za gladne bit će i hrane inspirirane inicijativom Hrana a ne oružje.

Bendove, zbog bijednog pokušaja organizatora da stvori napetost i nabrije publiku će biti otkriveni jedan po jedan, kroz sljedećih 7 dana.

Piva je 15 kn a hrana je besplatna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.