fbpx

Kućni Karneval

Kućni Karneval

Ukratko:

  • jednodnevni izlet minimalno svaka 2 mjeseca
  • pet do deset bendova
  • jeftina povratna karta s upadom u klub
  • živa svirka i druženje s članovima bendova

 

Kućni Karneval je projekt koji predstavlja pogled iz šire perspektive na Metal Carnival s kojim su začetnici ideje zagrijali koncertne bine diljem Lijepe Naše. Metal Carnival bazirao sa kako i samo ime kaže na izvođačima metal glazbe, dok Kućni Karneval proširuje žanrovske horizonte, te se ne bazira samo i isključivo na metalu, već apsolutnoj alternativi koja obuhvaća sva područja rock, pop, metal,… alternativnog svijeta.

Kućni Karneval činiti će bandovi iz Glazbene Kuće koji žele svirati, promovirati svoju glazbu, te se maksimalno opustiti i zabaviti. U skladu s mogućnostima planiramo minimalno jednom u 2 mjeseca napuniti busove opremom, izvođačima i svima koji su zainteresirani odvažiti se na izlet, te posjetiti dogovoreni grad gdje nas čeka stage, koji ćemo silovat višesatnim repertoarom nas izvođača.

Mjesto polaska biti će Glazbena Kuća, a eventi dogovoreni minimalno mjesec dana u naprijed kako bi svatko stigao rezervirati svoje mjesto u busu. Ovisno o destinaciji koju posjećujemo definirat će se i naša cijena koju se organizator obvezuje platiti. Minimalno što zahtijevamo su putni troškovi, klopa i cuga za bandove, a cijena naše predstave pregovara se ovisno o prostoru i mogućnostima organizatora. Zajedno ćemo vijećati oko cijene našeg posjeta jer ne samo da ćemo svirat nego ćemo im napraviti jebački show i dopeljat mnoštvo ekipe koji će pratit nas, kao prvi bus u karnevalskoj povorci!

Cilj je uz dobro društvo posjetiti što više gradova, dobro se zabaviti, poslušati i podržati odlične bendove, napunit organizatoru prostor, uzet mu zasluženu lovu i s mamurnim smiješkom vratiti se nazad u realnost svakodnevice.

Zašto ne bi imali festival točnije Karneval svaki mjesec u godini!?

Udružimo snage i zajedno sagradimo jednu potpuno novu glazbenu scenu kojom ćemo „otrovati“ cijelu Lijepu Našu, a s vremenom i susjedne nam države!

Prvi Kućni Karneval održava se u dvorištu Glazbene Kuće koji će biti dokumentiran u audio, video i foto obliku. Svaki band dobit će višekanalnu audio snimku, fotografije i video materijal snimljen s 4 kamere (jedna statična, dvije pokretne i GoPro iznad bubnjara s pogledom na publiku) i dronom tako da će moći samostalno montirati svoj nastup za višenamjenske svrhe. Od svakog člana banda koji nastupa očekuje se donacija od 50 kn za pokrivanje većeg dijela troška snimanja i grube obrade, a ostatak troška financira Glazbena Kuća.

Svaki član banda dobit će 2 kupona za piće po izboru, jedan kupon za jelo po izboru, akreditaciju za sebe i svog/svoju najbližu osobu s pripadajućom vezicom.

Zašto ne bi imali festival točnije Karneval svaki mjesec u godini!?

Prvi u nizu Karnevala održava se 21.05.2016. u dvorištu naše Glazbene Kuće, a detaljnije o događaju pratite preko Facebooka na objavljenom EVENTu.

Na dan održavanja Kućnog Karnevala prostorije za probe bandova su zatvorene!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.