fbpx

Masterclass „Music & Beyond“ – Luka Udjbinac

Masterclass - Now & Beyond

Jeste li ste se ikada pitali:

  • Kako je to biti slobodan u glazbi?
  • Kakav je osjećaj znanja i mogućnosti igranja s instrumentom i glasom?
  • Kako je to moći i znati improvizirati?
  • Započeli ste s pisanjem pjesme, a ne znate kako nastaviti ili završiti?

Sve navedeno, pa i puno više možete naučiti s lakoćom na ovom Masterclassu.

Masterclass “Now & Beyond” namijenjen je svim instrumentalistima, vokalistima, kompozitorima, a prilagođen je svim dobnim uzrastima.

Masterclass „Music & Beyond“ pokazait će Vam zanimljivu stranu glazbe. Kako pisati i skladati, kako biti slobodan u tom procesu i suvereno ovladati kompozitorskim tehnikama te kako se osloboditi i iskreno prenijeti ideje u stvarnost.

Glazba nije samo pregršt pravila i teorije, glazba je puno više od toga.

Masterclass „Music & Beyond“ zamišljen je kao niz radionica, a svaka radionica je zapravo dio slagalice od kojih će Vam svaka objasniti i pružiti alate za uspješno stvaranje. Poanta je da uz stručno vodstvo započnete procese koji će Vas izgraditi i pružiti Vam alate kako bi se što lakše znali nositi s kreativnim i izvedbenim procesom sviranja, pjevanja, komponiranja i aranžiranja.

Što ćete naučiti?

  • Naučiti ćete kako Vam teorija glazbe na zanimljiv i lagan način može pomoći u procesu stvaranja.
  • Naučiti ćete kako kreativno pristupati glazbi te kako se na pravilan način suočiti s glazbenim problemima i nedoumicama vezanim uz teoriju, sviranje i pjevanje.
  • Naučiti ćete što je interpretacija i kako joj pristupiti.
  • Naučiti ćete tehnike i principe uz pomoć kojih možete lakše stvarati i svirati.

Svoj kreativni put upravo ovim pristupom započelo više od 50-ak glazbenika u hrvatskoj, koji i danas uspješno stvaraju, sviraju i pjevaju, a naki od njih danas i profesionalno bave glazbom.

Kada i gdje?

Masterclass će se održati u četvrtak 14.12.2023. u prostoru Glazbene kuće na Zagrebačkom Veslesajmu od 19-22h.

Zaključak

Poklonite si ovaj masterclass jer će Vam dati jedan potpuno novi pogled na stvaranje i kreativni proces. Otvoriti će Vam se potpuno novi svijet glazbe, a stručno vodstvo pomoći će vam da zakoračite i s lakoćom zavladate novim tehnikama koje su Vam potrebne kako bi izrazili svoj puni potencijal u sviranju, pjevanju, komponiranju i drugim aspektima glazbenog stvaralaštva.

Luka Udjbinac – Biografija

Višestruko nagrađivani multi-instrumentalist,  profesor gitare i kompozicije kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, s više od 20 godina iskustva, koji je sudjelovao na više od 50 albuma eminentnih glazbenika, i autora, a do sada je izdao 3 autorska albuma, te je kompozitor na više od 5000 minuta glazbe za radio, televiziju, reklame, te vodi firmu Idea media koja se bavi audio brandiranjem, audio potpisima, izrađuje glazbu za mnoge velike kompanije, te je predvodnik binauralne glazbe, kao i 8D glazbe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.