fbpx

Glazbena Kuća, udruga za promicanje glazbene i tehničke kulture nudi svojim članovima prostor za održavanje probi, vježbaone u kojima pojedinci uče svirati instrument, a glazbene skupine vježbaju prije svojih nastupa, stvaraju autorsku glazbu, snimaju svoje uratke na profesionalnoj razini i nastupaju u našem dvorištu prezentirajući svoju autorsku glazbu. Mnogi kažu da se osjeća neka posebna pozitivna vibra koja ispunjava naše članove za vrijeme korištenja blagodati prostora, a uz ugodno i profesionalno osoblje osjećat ćete se kao da ste kod kuće.

Glazben Kuća

Nalazimo se točno ispod mosta Slobode na Bundeku – Novi Zagreb – bivši “Kiss” striptiz klub tako da buka koju stvaramo ne smeta apsolutno nikome. Jako puno članova spominje prednost tj. mogućnost otvaranja prozora u prostorijama za svirku: “Napokon ne sviram u atomskom skloništu i mogu disati kako spada!“. Ogromni besplatni parkirni prostor za one koji dolaze osobnim prijevozom, a oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna stanica je svega par minuta hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temeraturu prostora.

Glazbena Kuća

 

Šank Glazbene Kuće

Glazbena Kuća šank (1)

Šank

Dvorište Glazbene Kuće za događanja uživo

Glazbena Kuća dvorište

Dvorište Open Air

Glazbena Kuća stage u dvorištu

Dvorište stage

Kako vježbati / svirati / snimati kod nas?

 • Posjetite www.glazbenakuca.com
 • Na početnoj stranici izvješen je digitalni kalendar s bandovima koji su rezervirali prostor u željeno vrijeme
 • Odaberete slobodni termin (radimo 0-24) i potvrdite ga na +385 99 4157 031 ili na info@glazbenakuca.com ili na Facebook
 • Nakon naše potvrde upisani ste u kalendar
 • Za nove članove koji nemaju iskaznice ispunite pristupnicu za svakoga člana banda da Vas dočekaju iskaznice kada dođete kod nas. Sa članskim iskaznicama ostvarujete:
  • Besplatan ulaz na bilo koje događanje u našem dvorištu
  • 10% popusta na potrošni materijal u Music Shop No1 trgovinama sa instrumentima i glazbenom opremom
 • Vidimo se u dogovoreno vrijeme :)Za sve dodatne informacije osjećajte se slobodni kontaktirati nas:
  Glazbena Kuća
  Mob: +385 (99) 4157 031
  www.glazbenakuca.com
  Facebook
  Twitter
  Google+
Učlani se!