Restauriranje bubnjeva
Restauriranje bubnjeva
27.10.2017.
Open Air Praznik Rada
Dvodnevni Open Air festival uoči praznika rada
07.04.2018.
Radionica za gitaru

Radite svoju glazbu? Svirate u bendu? Želite naučit svirat Vama omiljene pjesme?

Radionica za gitaru omogućit će Vam i više od toga te će Vas konstantno uveseljavat i činiti Vam život ljepšim!

Gitara kao instrument koji je u posljednjih stotinjak godina ostavio veliki trag u povijesti klasične ali I moderne glazbe pojavljuje se prvi puta u Europi u 14. stoljeću. Španjolsku danas smatramo koljevkom moderne gitare, a u Europu su je doveli Arapi..

Na ovim radionicama upoznat ćete se s raznim stilovima sviranja:
  • Blues
  • Rock
  • Metal
  • Jazz
  • Klasična glazba

Također, ono što ima još veće značenje, a to je sviranje i funkcija gitare kao instrumenta u različitim postavama benda, ovisno o stilu koji odaberete.

Praksa je kažu majka svih znanja, no postoje neke osnove koje nikako ne možemo zaobići i kroz koje svaki glazbenik treba proći. Solfeggio i harmonija će Vam dati jednu puno širu perspektivu na gitaru i glazbu općenito.

Informacije i znanje koje ćete dobiti na radionicama dodatno će vas uveseliti i pružiti jedan konstantan osjećaj napretka pri sviranju omiljenog instrumenta – gitare!.

U razgovoru s instruktorom zaključili smo da je velika zainteresiranost za učenjem sviranja gitare, ali isto tako je velika razlika između svakog polaznika u stupnju njegovog trenutnog znanja i vještine sviranja. Shodno navedenom odlučili smo da će ove radionice biti individualnog tipa gdje će se instruktor posvetiti puni školski sat jednom polazniku jedan puta tjedno. Napredak je samim time znatno veći!

Članarina za prisustvovanje radionici i korištenje blagodati udruge Glazbena Kuća iznosi 500 kn

Radionice će se odvijati individualno po polazniku svakim radnim danom i vikendom od 09:00 do 17:00.

Kada članarina bude vidljiva na našem računu ili to obavite u prostorima udruge s instruktorom dogovarate termin koji Vam najviše odgovara.

Biografija instruktora

Bruno Mičetić od rane mladosti pokazuje afinitet za glazbu, što je rezultiralo upisom osnovne muzičke škole u osmoj godini života, klasa klasična gitara.

U kasnijoj fazi glazbene edukacije i usavršavanja, pohađa privatne sate kod renomiranih hrvatskih muzičara kao što su Elvis Stanić, Henri Radanovic i Darko Jurković. U tom periodu započinju i prve glazbene suradnje. 1998. godine sa svojim autorskim bendom ”Keops” nastupa na prestižnom svjetskom festivalu ”Ritmi Globali Europei” u Italiji, gdje osvajaju prvu nagradu koja je rezultirala mini turnejom i objavom pjesme na talijanskoj kompilaciji istoimenog festivala.

Iste godine započinje suradnju sa renomiranim hrvatskim kompozitorom Igorom Savinom koji ga priprema za prijemni ispit na Jazz akademiji u Klagenfurtu, što je rezultiralo nastupom na festivalu „ Mlade nade Jazz-a“ u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. U nastavku nižu se glazbene ljetne radionice „Umbria Jazz“- Berklee school u Italiji te „Jazz is back“ u Grožnjanu, kojeg pohađa tri godine za redom.

1999. godine upisuje Klagenfurt landeskonservatorium – Jazz department, kojeg uspješno završava u zadanom roku sa najboljim ocjenama i u nastavku edukacije tamo proveo narednih pet godina.

Surađivao i surađuje s jako puno poznatih glazbenika tako da ako želite detaljnije pročitati o Bruni kliknite ovdje

Prijavi se jer Bruni dan također traje 24 sata!

Nakon ispunjenja prijavnice potrebno je uplatiti članarinu u iznosu od 500 kn kako bi osigurali svoje mjesto u programu radionice! Članarinu možete uplatiti u prostorima udruge na adresi Damira Tomljanovića-Gavrana 12A, 10000, Zagreb ili direktno na bankovni račun HR6123600001102492251 s opisom plaćanja: "Članarina".

Ime (obavezno)

Prezime (obavezno)

Kontakt telefon (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Koju vrstu glazbe preferirate?
BluesRockJazzMetalKlasična glazba

Koji je Vaš stupanj sviranja gitare? (obavezno)

Vaša poruka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Učlani se!