fbpx

Stan’s Drummers – Osjetite ritmičnost pokreta svoga tijela

Stan's Drummers - Osjetite ritmičnost pokreta svoga tijela

Osjetite radost i snagu zajedničkog bubnjanja

Pet dana po dva sata čiste zabave u kojoj bi polaznici osvještavajući ritmičnost uobičajenih pokreta naučili svirati jednostavne ritmove te pokušali zajedno uz naše vodstvo osmisliti jednostavniju skladbu.

Bubanj je pojačalo osobne energije pojedinca.

Prijenos energije koja dolazi iz tijela kad udarimo palicom po napetoj opni vrlo je značajan moment koji otkriva koliko zapravo imamo snage i koliko nas ta spoznaja veseli, čini vedrijim, zadovoljnijim te mentalno i fizički zdravim.

Rezonantnost tijela bubnja koja pojačava tu vibraciju udarca je svojstvo koje nam daje priliku da osvijestimo svoje potencijale koji su nam u svakodnevnom životu ispod površine svijesti.

Prilikom zajedničkog bubnjanja osjećaj snage i sreće se višestruko umnožava, ljudi se povezuju i nakon takvih iskustava se osjećaju sretnije, samopouzdanije i puni života.

Radionica je u ideji namijenjena ljudima bez ikakvog muzičkog predznanja, naravno, osobe s muzičkim predznanjem su dobrodošle.

Struktura radionice

  1. Prvih 45min do sat vremena osvještavamo pokretom tijela i verbalizacijom brojanja i određenih slogova ritam uopće i mogućnost zajedničkog ritmiziranja.
  2. Nakon kratke pauze u drugom dijelu radionice “oslobađamo” bubnjeve iz njihovih torbi i postavljamo ih na stalke i pripremamo ih za sviranje.
  3. Kada su bubnjevi spremni podijelimo polaznicima palice i sve što je u prvom dijelu bilo verbalno i pokretom tijela osviješteno primjenjujemo udarajući palicama po bubnju.
  4. Svaki polaznik ima svoj bubanj i svoj par palica.
  5. Svaki idući dan ponavljamo stečene vještine te ih produbljujemo zajedničkim vježbanjem.
  6. Nastup koji uključuje izvedbu uvježbane novkreirane skladbe koju možete predstaviti svojim bližnjima i prijateljima.

Biografija predavača – Stanislav Muškinja

Diplomirani je glazbenik udaraljkaš i profesor udaraljki. Aktivno svira već 25 godina, a predaje i udaraljke u glazbenim školama već više od 14 godina.

Stanislav Muškinja - Stan's Drummers - Osjetite ritmičnost svoga tijela

Prijaviti se mogu svi punoljetni bez obzira na razinu glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Polaznicima upisom na RADIONICU nudimo:

OdabeRITE SVOJ bubnjarski val

Upišite se na radionicu Stan’s Drummers

1. val
100,00€‎
4 x 120 min
17. - 20. srpnja 19-21h
Add any text here...
Nastup 22. srpnja 20-22h
Prijavi se
2. val
100,00€‎
4 x 120 min
24. - 27. srpnja 19-21h
1 x nastup
29. srpnja
20-22h
Prijavi se
3. val
100,00€‎
4 x 120 min
31. srpnja - 3. kolovoza 19-21h
1 x nastup 5. kolovoza 20-22h
Prijavi se
4. val
100,00€‎
4 x 120 min
7. kolovoza - 10. kolovoza 19-21h
1 x nastup 12. kolovoza 20-22h
Prijavi se
5. val
100,00€‎
4 x 120 min
14. kolovoza - 17. kolovoza 19-21h
1 x nastup 19. kolovoza 20-22h
Prijavi se

Kako do nas?Karta

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajma dok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Avenija Dubrovnik 15
10020 Zagreb, Hrvatska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.