fbpx

Tečaj gitare s Markom Osmanovićem

Open Air Praznik Rada
Dvodnevni Open Air festival uoči praznika rada
07.04.2018.
Godišnjica Glazbene Kuće 2018
Sadašnjost i budućnost zagrebačke glazbene scene u dvorištu Glazbene Kuće povodom proslave 3. rođendana Glazbene Kuće
04.09.2018.
Tečaj gitare

Kroz tečaj gitare naučite osnove gitare s multi-instrumentalistom koji dijeli svoje iskustvo s Divljim jagodama, Živom Legendom, Cota G4 i drugi...

Uz edukaciju i uvođenje u svijet glazbe, polaznicima se nudi mogućnost nastupa i organizacije raznih manifestacija u sklopu prostora udruge.

Tečaj gitare je upravo suprotno od glazbene škole! Polaznici glazbene škole katkada ni sami nisu sigurni žele li svirati gitaru! Ako upišete glazbenu školu učit ćete akademski kako nalaže bečka škola što znači solfegio, klasična glazba i note što može djelovati obeshrabrujuće.

Kroz naš tečaj polaznik će kroz popularne pjesme ući u svijet glazbe i u toku tečaja odlučiti želi li ući dublje u glazbu te će u suradnji s našim predavačem biti usmjeren u ono što polaznik istinski želi.

Kroz ovaj tečaj gitare naučit ćete sve popularne pjesme koje se sviraju na plažama i druženjima uz roštilj i gitaru, a ako želite više, obvezujemo se pružiti Vama ili Vašem djetetu mogućnost svladavanja naprednog gradiva sukladno talentu i željama polaznika.

O tečaju

 • Tečaj je podijeljen u grupe do četvero , a polaznici trebaju imati svoju gitaru. UČLANITE SE u našu udrugu i ostvarite 10% popusta u MUSIC SHOP NO1! Ukoliko niste u mogućnosti priuštiti si gitaru mi ćemo je osigurati!
 • U početnoj fazi gitaristi uvježbavaju tehniku desne ruke (prsti i trzalica) i tehniku lijeve ruke (akorde). Kod ljevorukih obrnutim slijedom.
 • Uvježbavaju se poznate rock i pop pjesme, 1/3 po programu i 2/3 po želji polaznika.
 • Kasnije se uvježbavaju kompleksnije skladbe, uče kompleksniji ritmovi i akordi.
 • Za kraj godine organiziramo manifestaciju na kojoj će polaznici nastupiti.

Biografija voditelja tečaja gitare

Tečaj gitare vodi Marko Osmanović, multi-instrumentalist, glazbom se počeo baviti 1994. godine kada počinje pjevati i svirati gitaru u svom prvom bandu “The Dustbin”. 1998.godine osniva band “Cota G4” s kojim svira gitaru i pjeva do danas. S “Cotom G4” izdao je 2 albuma (2006. i 2011.) Uz to je svirao gitaru i pjevao i “Divljim Jagodama” (2008-2013), pjevao prateće vokale u Tony Cetinski bandu, svirao bass i ritam gitaru u Hrvatsko-američkom projektu “Lisn“ te pjevao u Iron Maiden tribute bandu “Losfer Words”.

Trajanje tečaja: 1 x tjedno po 60 minuta cijelu školsku godinu.

Dosadašnji Markovi učenici u punim sastavima

Mjesečno

100kn

 • Prvih mjesec dana 100 kn
 • Redovna cijena 290 kn
 • Niste sigurni je li tečaj za Vas?
 • ili za Vaše dijete?
 • isprobajte mjesec dana!

Individualno mjesečno

590kn

 • 1 na 1 pristup
 • Želite se fokusirati na određeno područje?
 • Niste za grupnu nastavu?

Gdje smo?

Glazbena Kuća

 

4 Comments

 1. Tomo napisao:

  Poštovani. Gdje je sjedište za ovaj tečaj? Zainteresiran sam
  Do kad su prijave?

  • Daniel Badanjak napisao:

   Pozdrav Tomo! Sjedište ovoga tečaja je na adresi naše udruge – Glazbena Kuća, Damira Tomljanovića-Gavrana 12A na Bundeku ispod mosta Slobode. Slobodno upišete u Google karte “Glazbena Kuća” tako ćete najbrže saznati točnu lokaciju! 🙂 Prijaviti se možete do početka rujna 2018. Za sve dodatne informacije osjećajte se slobodnim kontaktirati nas na +385 (99) 4157 031, društvene mreže ili e-mail info@glazbenakuca.com. Zahvaljujemo na Vašem interesu!

 2. Tomislav Bajto napisao:

  Pozdrav! Već duže vrijeme sviram tako da mislim da sam savladao osnove.Ono što “nemam” je repertoar koji nema vremena i živaca skidati sa neta pa bi volio to sa nekim svirati (učiti).Da li je to moguće na vašem tečaju? Lp Tomislav

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Postani član!