fbpx

Tečaj gitare za početnike s Markom Osmanovićem

Open Air Praznik Rada
Dvodnevni Open Air festival uoči praznika rada
07.04.2018.
Godišnjica Glazbene Kuće 2018
Sadašnjost i budućnost zagrebačke glazbene scene u dvorištu Glazbene Kuće povodom proslave 3. rođendana Glazbene Kuće
04.09.2018.

Kroz tečaj gitare naučite osnove gitare s multi-instrumentalistom i polufinalistom SuperTalenta

Marko dijeli svoje iskustvo s Divljim jagodama, Živom Legendom, Cota G4 i mnogim drugima...

Uz edukaciju i uvođenje u svijet glazbe, polaznicima se nudi mogućnost nastupa i organizacije raznih manifestacija u sklopu prostora udruge.

Tečaj gitare je upravo suprotno od glazbene škole! Polaznici glazbene škole katkada ni sami nisu sigurni žele li svirati gitaru! Ako upišete glazbenu školu učit ćete akademski kako nalaže bečka škola što znači solfegio, klasična glazba i note što može djelovati obeshrabrujuće.

Kroz naš tečaj polaznik će kroz popularne pjesme ući u svijet glazbe i u toku tečaja odlučiti želi li ući dublje u glazbu te će u suradnji s našim predavačem biti usmjeren u ono što polaznik istinski želi.

Kroz ovaj tečaj gitare naučit ćete sve popularne pjesme koje se sviraju na plažama i druženjima uz roštilj i gitaru, a ako želite više, obvezujemo se pružiti Vama ili Vašem djetetu mogućnost svladavanja naprednog gradiva sukladno talentu i željama polaznika.

O tečaju

 • This is the 1st item
 • This is the 2nd item
 • Tečaj je podijeljen u grupe do petero, a polaznici trebaju imati svoju gitaru.
 • U početnoj fazi gitaristi uvježbavaju tehniku desne ruke (prsti i trzalica) i tehniku lijeve ruke (akorde). Kod ljevorukih obrnutim slijedom.
 • Uvježbavaju se poznate rock i pop pjesme, 1/3 po programu i 2/3 po želji polaznika.
 • Kasnije se uvježbavaju kompleksnije skladbe, uče kompleksniji ritmovi i akordi.
 • Za kraj godine organiziramo manifestaciju na kojoj će polaznici nastupiti.
 • Dobna granica polaznika tečaja gitare je 14+ godina.

Biografija voditelja tečaja gitare

Tečaj gitare vodi Marko Osmanović, multi-instrumentalist, glazbom se počeo baviti 1994. godine kada počinje pjevati i svirati gitaru u svom prvom bandu “The Dustbin”. 1998.godine osniva band “Cota G4” s kojim svira gitaru i pjeva do danas. S “Cotom G4” izdao je 2 albuma (2006. i 2011.) Uz to je svirao gitaru i pjevao i “Divljim Jagodama” (2008-2013), pjevao prateće vokale u Tony Cetinski bandu, svirao bass i ritam gitaru u Hrvatsko-američkom projektu “Lisn“ te pjevao u Iron Maiden tribute bandu “Losfer Words”.

Trajanje tečaja: 1 x tjedno po 60 minuta cijelu školsku godinu.

Dosadašnji Markovi učenici u punim sastavima

Mjesečno

150kn

 • Niste sigurni je li tečaj za Vas? Prvi mjesec 150 kn ostali 290 kn
 • ili za Vaše dijete?
 • isprobajte mjesec dana!
 • This is the 1st item
 • This is the 2nd item

Individualno mjesečno

590kn

 • 1 na 1 pristup
 • Želite se fokusirati na određeno područje?
 • Niste za grupnu nastavu?
 • This is the 1st item
 • This is the 2nd item

Online tečaj gitare

Ukoliko nemate vremena dolaziti na sate gitare ili jednostavno želite u svom ugodnom domu učiti gitaru uz Marka, za vas smo pripremili i online verziju tečaja gitare za početnike!

U ukupnom trajanju od 10 epizoda proći ćete sve popularne ritmove i akorde te naučiti pokoju pjesmu!

UPIŠI ONLINE TEČAJ GITARE

Kako do nas?

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajmadok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Glazbena Kuća

 

8 Comments

 1. Tomo napisao:

  Poštovani. Gdje je sjedište za ovaj tečaj? Zainteresiran sam
  Do kad su prijave?

  • Daniel Badanjak napisao:

   Pozdrav Tomo! Sjedište ovoga tečaja je na adresi naše udruge – Glazbena Kuća, Damira Tomljanovića-Gavrana 12A na Bundeku ispod mosta Slobode. Slobodno upišete u Google karte “Glazbena Kuća” tako ćete najbrže saznati točnu lokaciju! 🙂 Prijaviti se možete do početka rujna 2018. Za sve dodatne informacije osjećajte se slobodnim kontaktirati nas na +385 (99) 4157 031, društvene mreže ili e-mail info@glazbenakuca.com. Zahvaljujemo na Vašem interesu!

 2. Tomislav Bajto napisao:

  Pozdrav! Već duže vrijeme sviram tako da mislim da sam savladao osnove.Ono što “nemam” je repertoar koji nema vremena i živaca skidati sa neta pa bi volio to sa nekim svirati (učiti).Da li je to moguće na vašem tečaju? Lp Tomislav

 3. Vedran napisao:

  Lijep pozdrav,.
  Zainteresiran sam za tecaj gitare, imam svoju el. gitaru i apsolutni pocetnik sam.
  Da li je moguce krenuti nakon 31.12.?

  Vedran Futivić

  • Daniel Badanjak napisao:

   Dragi Vedrane, drago nam je da ste zainteresirani za naš tečaj gitare za početnike, na pravom ste mjestu! Na Vašu email adresu poslali smo prijavnicu prema kojoj je potrebno uplatiti za 1. mjesec 2022. kako bi Vam osigurali mjesto! Prvih mjesec dana (4 termina) je 150 kn, a svaki idući ukoliko odlučite ostati je 290 kn. Za dodatni info stojimo na raspolaganju. Srdačan pozdrav i vidimo se na tečaju gitare!

 4. Ivan napisao:

  Pozdrav Tomislav!

  Zainteresiran sam za tecaj gitare,jel moguce da se prijavim sada?
  Hvala,
  Ivan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Postani član!

Prijava

Izgubili ste zaporku?

Otvoriti račun?