fbpx

Tečaj harmonike u Glazbenoj Kući

Ivan Marčec - Tečaj Harmonike

Dobrodošli na tečaj harmonike!

Želite naučiti svirati harmoniku na zabavan i opušten način? Ili možda imate iskustva s harmonikom, ali biste htjeli napredovati i usavršiti vaše tehnike?

O tečaju harmonike

Iako se najviše koristi u zabavnoj i narodnoj glazbi, harmonika je instrument koji se upotrebljava u svim vrstama glazbe te u posljednjih par desetljeća ima važno mjesto na svjetskoj glazbenoj sceni.

Harmonika, jedan od najmlađih instrumenata, veoma je složena za pravilno naučit svirati i karakteristična je samim time što se istodobno sviraju dvije dionice koristeći I lijevu i desnu ruku.

Ivan Gregurić je za Vas pripremio individualni program s kojim u otprilike godinu dana možete naučiti odsvirati osnove, pa i poneku pjesmu!

Odaberite želite li svirati klavirsku harmoniku ili dugmetaru i javite se!

Tečaj harmonike za početnike

Kada odaberete vrstu harmonike započet će Vaša avantura..

Na samom početku tečaja naučit ćete kako pravino držati harmoniku, kako postaviti prstomet te kako na kvalitetan i opušten način pristupiti harmonici za najbolje rezultate.

Nakon nekoliko uvodnih sati te nekoliko desetaka sati samostalne vježbe, uz Samira ćete naučiti vladati instrumentom i koordinacija lijeve i desne ruke će vam se značajno poboljšati. Samim time, uz neprestanu motivaciju našeg veoma zabavnog voditelja tečaja, porast će vam volja za napretkom. Ukoliko ćete htjeti odsvirati neke pjesme po želji, ili možda kolo, biti će vam omogućeno!

Među polaznicima odabrat ćemo one najustrajnije i organitirati njihov nastup u sklopu Glazbene Kuće

Nakon završetka tečaja, uz osnove koje ste savladali, biti ćete spremni za rad, a ovisno o vašim potrebama i željama, biti ćete sposobni i priključiti se bandu. Osiguravamo temelje za sviranje harmonike, a na vama je da odlučite želite li se i dalje stručno usavršavati.

Biografija voditelja tečaja harmonike – Ivan Marčec

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dobne skupine i razine glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Polaznicima upisom na tečaj harmonike nudimo:

Cijene tečaja harmonike – individualno

Fokus na interes i potrebe učenika s individualnim pristupom

Individualno mjesečno
225,00€‎
4 x 60 min
Niste sigurni je li tečaj za Vas?
ili za Vaše dijete?
isprobajte mjesec dana!
Prijavi se
Individualno polugodišnje
855,00€‎
16 x 60 min
Štedite 5%
Zaokruženi polugodišnji program
Na pola ste puta do certifikata
Prijavi se
Ivan Marčec - Tečaj Harmonike

Mogućnost plaćanja na rate!

Solfeggio je sastavni dio programa!

Glazbena teorija sastavni je dio programa koji je neophodan za puni napredak svakog glazbenika pa tako i harmonikaša!

Online tečaj harmonike!

Želite svirati harmoniku, a nemate vremena dolaziti na sate ili se uključivati jedan puta tjedno na videopoziv?

Učite svirati s Ivanom na inovativan način!

Tečaj funkcionira tako da vam naš mentor pošalje video tutorijal jednog zadatka kojeg, nakon što navježbate, snimite i pošaljete na pregled i kontrolu. Nakon što vam mentor daje sugestije i komentare, ukoliko je zadatak uspješno navježban spremni ste za sljedeći video.

Princip rada vrlo je jednostavan:

 1. dobiješ video
 2. vježbaš
 3. pošalješ video
 4. nazad na prvi korak i tako u krug

Na taj način mentor ima potpunu kontrolu nad vama tijekom učenja, a isključivo o Vama ovisi Vaš napredak – što više vježbate više novog materijala za učenje dobijete nazad.

Koliko je potrebno vremena za naučiti svirati na ovaj način?

Što više vježbate, više videa možete poslati – brži ste do novog zadatka, a više zadataka = brži napredak!

Kako do nas?Karta

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajma dok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Avenija Dubrovnik 15
10020 Zagreb, Hrvatska

22 thoughts on “Tečaj harmonike u Glazbenoj Kući

 1. Deleted User says:

  Pozdrav!
  Volio bih se okušat u sviranju harmonike pa me zanima ako se prijavim moram li posjedovat vlastitu harmoniku ili se vježba na vašoj.
  Hvala,
  Lp.

  • Daniel Badanjak says:

   Dragi Ivane, svakako je preporuka posjedovati svoju harmoniku jer dugačije ne možete vježbati doma. Samim upisom hamonike u našoj školi dobijete i sve potrebne savjete kako i na koji način jeftinije proći pri kupnju instrumenta. Puno hvala na interesu i nadam se da se vidimo na tečaju! Živio!

 2. Deleted User says:

  Postovani,

  Koja je cijena za online ucenje s obzirom da nisam iz Zg, i ako posjedujem odredeno predznanje. U kojim se intervalima odrzava nastava

  Lp

  • Daniel Badanjak says:

   Dragi Josipe,
   ovdje možete odmah rezervirati blok sat s kolegom Samirom i raditi po potrebi. Svakako bi bila preporuka da se uzme godišnji program iz naše ponude što također možete odraditi online ili u živo, kakogod Vama paše. Nastava se održava po dogovoru s obzirom na Vaše i profesorovo slobodno vrijeme i vrlo je fleksibilno. Bitno je za napomenuti da nudimo i opciju plaćanja na rate putem svih popularnih kartica. Puno hvala na interesu i nadam se da se vidimo na tečju. 🙂

 3. Deleted User says:

  postovani . zasto se tecaj harmonike ne odrzava kod vas nego doma kod gospodina Samira Nurkica . Ja sam zbog lokacije upisao tecaj a sad idem u neki drugi kvart . pozdrav Zeljko Minarski

  • Daniel Badanjak says:

   Poštovani Željko, Zbog velike zainteresiranosti i jednostavnosti provedbe lokacija održavanja tečaja promijenjena je na Samirov kućni studio i učionicu. Ispričavamo se što na vrijeme nismo ukazali na taj detalj. Ostalo smo iskomunicirali telefonski te ako ima bilo kakvih dodatnih pitanja naravno stojimo na raspolaganju. Srdačan pozdrav. 🙂

  • Daniel Badanjak says:

   Draga Petra, svi naši polaznici imaju besplatno savjetovanje od naših kolega gdje i koju harmoniku kupiti s obzirom na Vaše potrebe i ambicije. 🙂

 4. Deleted User says:

  Pozdrav,

  Imam vec dugo vremena zelju poceti svirati harmoniku I nikako da uhvatim vremena i skupim hrabrosti jer sam totalni pocetnik.

  Zanima me buduci da samo zbog posla leteci odnosno mjesec dana cca van RH mjesec dana tu, bi li bilo moguce sukladno tome dogovoriti godisnji tecaj i sa Samirom i prilagoditi onda program tome?

  Isto tako buduci da nemam harmoniku, pretpostavljam da bi bilo bolje da ne kupujem prije nego krenem pa mi pomognete sa smjernicama?

  Lp

  • Daniel Badanjak says:

   Dragi Marko, hvala što ste se javili nama za tečaj harmonike, vjerujte na pravom ste mjestu i svakako ćemo dati sve od sebe da Vam maksimalno pomognemo u Vašem naumu. Kako se radi o individualnom pristupu, termine održavanja tečaja dogovarate direktno sa Samirom Nurkićem – našim mentorom što ostavlja prostora za fleksibilnost pri definiranju termina i dinamici pohađanja tečaja. Svakako pričekajte s kupnjom harmonike dok ne krenete s tečajem jer samim upisom na tečaj harmonike u Glazbenoj Kući dobit ćete direktne savjete od našeg mentora gdje kupiti harmoniku i na koje detalje pripaziti pri samoj kupnji. Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju! Srdačan pozdrav, Daniel Badanjak, predsjednik udruge

 5. Deleted User says:

  Poštovani imam želju naučiti svirati harmoniku za svoju dušu i ponekad za društvo.Imam 56 god i zanima me koliko bi mi trebalo vremena za takvo nešto.Živim u Splitu i posjedujem harmoniku.Pozdrav Željko.

  • Daniel Badanjak says:

   Dragi Željko, hvala puno na javljanju i nadam se da ćemo uspjeti naći rješenje. Nemamo dobnu granicu za pohađanje naših tečajeva pa tako i tečaja harmonike. Kako se nalazite u Splitu preporučio bih da probate mjesec dana sa Samirom online i ako rezultat bude zadovoljavajući lako nastavite na polugodišnji / godišnji aranžman, a ukoliko Vas put dovede koji put u Zagreb svakako bi bilo preporučljivo da koji sat pohodite i u živo!
   Teško je reći koliko bi Vam vremena bilo potrebno jer je to vrlo individualna stvar te u konačnici ovisi o tome koliko vremena provodite vježbajući. Detaljnije o vremenu potrebnom za napredak do željenog cilja možete prokomentirati s našim mentorom u toku provedbe odabranog aranžmana tečaja, a Samir će već nakon prvog sata imati utisak o trenutnoj razini Vašeg znanja i vještina kada bi Vas mogao detaljnije savjetovati po tom pitanju.
   Za sva dodatna pitanja i eventualne nejasnoće stojimo na raspolaganju! Srdačan pozdrav.

    • Daniel Badanjak says:

     Draga Ivana, tečaj harmonike odvija se u našim vježbaonama / učionama na adresama Froudeova 1, 10020 Zagreb u sklopu bara Glazbene Kuće, Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb unutar Glazbene Kuće (sjeverna strana paviljona br. 6) ili uz suglasnost svih tečaj se može odivjati i kod našeg instruktora u njegovom studijskom prostoru u zapadnom dijelu Grada – Zagrebačka cesta. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju. Srdačan pozdrav 🙂

  • Daniel Badanjak says:

   Draga Petra, plaćanje na rate moguće je isključivo karticama putem naše internet trgovine. Za dodatna pitanja ili eventualne nejasnoće stojimo na raspolaganju.

    • Ivana Mišetić says:

     Pozdrav Katarina,

     Ovo ste nam pitanje uputili jako davno i isprike na ovako kasnom odgovoru. Optimalno vrijeme za usvajanje znanja i napredak je od trećeg razreda osnovne škole. Ukoliko je dijete mlađe možete ga dovesti ali morate biti svjesni da će to biti više igra a manje pravo učenje sviranja instrumenta.

     Ivana, GK.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.