fbpx

Tečaj harmonike u Glazbenoj Kući sa Samirom Nurkićem

Tečaj violine u Glazbenoj Kući uz Niku Maslač
Tečaj violine u Glazbenoj Kući uz Niku Maslać
03.05.2019.
Tečaj pjevanja u Glazbenoj Kući za sve dobne skupine
17.07.2019.

Dobrodošli na tečaj harmonike!

Želite naučiti svirati harmoniku na zabavan i opušten način? Ili možda imate iskustva s harmonikom, ali biste htjeli napredovati i usavršiti vaše tehnike?

O tečaju harmonike

Iako se najviše koristi u zabavnoj i narodnoj glazbi, harmonika je instrument koji se upotrebljava u svim vrstama glazbe te u posljednjih par desetljeća ima važno mjesto na svjetskoj glazbenoj sceni.

Harmonika, jedan od najmlađih instrumenata, veoma je složena za pravilno naučit svirati i karakteristična je samim time što se istodobno sviraju dvije dionice koristeći I lijevu i desnu ruku.

Samir Nurkić je za Vas pripremio individualni program s kojim u otprilike godinu dana možete naučiti odsvirati osnove, pa i poneku pjesmu!

Odaberite želite li svirati klavirsku harmoniku ili dugmetaru i javite se!

Tečaj harmonike za početnike

Kada odaberete vrstu harmonike (dugmetaru ili klavirku) započet će vasa avantura..

Na samom početku tečaja naučit ćete kako pravino držati harmoniku, kako postaviti prstomet te kako na kvalitetan i opušten način pristupiti harmonici za najbolje rezultate.

Nakon nekoliko uvodnih sati te nekoliko desetaka sati samostalne vježbe, uz Samira ćete naučiti vladati instrumentom i koordinacija lijeve i desne ruke će vam se značajno poboljšati. Samim time, uz neprestanu motivaciju našeg veoma zabavnog voditelja tečaja, porast će vam volja za napretkom. Ukoliko ćete htjeti odsvirati neke pjesme po želji, ili možda kolo, biti će vam omogućeno!

Među polaznicima odabrat ćemo one najustrajnije i organitirati njihov nastup u sklopu Glazbene Kuće

Nakon završetka tečaja, uz osnove koje ste savladali, biti ćete spremni za rad, a ovisno o vašim potrebama i željama, biti ćete sposobni i priključiti se bandu. Osiguravamo temelje za sviranje harmonike, a na vama je da odlučite želite li se i dalje stručno usavršavati.

Tečaj za početnike odvija se isključivo individualno kako bi se sva pažnja posvetila jednoj osobi, te kako bi se program mogao ubrzati ili usporiti prema potrebama polaznika!

PREUZMI PROGRAM TEČAJA

Tečaj harmonike uz predznanje

Ukoliko imate iskustva s harmonikom i htjeli biste usavršiti svoje znanje, naučiti određenu kompleksniju pjesmu ili već spomenuto kolo, a ne da vam se sjediti satima ispred YouTube-a ili ne znate gdje krenuti, Samir Nurkić će Vas dovesti na željeni nivo!

Tečaj harmonike online

Ako nemate mogućnosti prisustvovati satovima harmonike u živo s našim profesorom? Glazbena Kuća nudi isti tečaj kroz ONLINE EDUKACIJU. Nastava se odvija po dogovoru s profesorom putem online sastanka koristeći popularne društveno mrežne aplikacije i alate.

Svi glazbeni stilovi su pokriveni!

Biografija voditelja tečaja harmonike (Samir Nurkić)

Glazbom se počeo baviti još od ranog djetinstva pjevajući i kao solist u dječjem zboru „Zagrebački Mališani“. Sa 6 godina upisuje osnovnu glazbenu školu. Vrlo rano počinje pokazivati koncertni dar te već u trećem razredu osvaja županijsko natjecanje te svoje obrazovanje nastavlja u klasi prof. Marjan Krajna.

Daljnje školovanje nastavlja u srednjoj glazbenoj školi Zlatko Baloković i pohađa Umjetničku gimnaziju. Odlazi na brojna međunarodna i državna natjecanja kako sa solističkim tako i orkestralnim točkama. Osvaja 1.mjesto na Međunarodnom natjecanju u Grčkoj (kao solist sa orkestrom), također osvaja i brojne nagrade na internim ,županijskim i državnim natjecanjima.

Pohađao je brojne međunrodne seminare i usavršavao se kod najvećih svjetskih harmonikaša kao što su: Wiacheslav Semionov (Rusija), Mario Stefano Pietrodarchi (Italija), Jovica Đorđević (Austrija), Elizabeth Moser (Njemačka), Janne Ratya (Finska), Friedrich Lips (Rusija) i mnogi drugi.

Upisuje Muzičku Akademiju u Puli, odsjek klasične harmonike. Također pokazuje veliki interes za kompoziciju i obrađivanje klasičnih djela. Napisao je i izdao kompoziciju za klasičnu harmoniku Rondo Fantazija u Varaždinu 2010. godine. Polaže kolegije kompozicije također na muzičkoj akademiji u Puli.

Uz glazbeno obrazovanje pokazuje interes za etno glazbom te niže brojne koncerte i nastupe, kako u klasičnom, tako i u etno žanru.

Nastupi

Vrlo rano niže brojne nastupe kako u Hrvatskoj tako i inozemstvu: KD- Vatroslav Lisinski, Hrvatski Glazbeni Zavod, Hrvatsko narodno kazalište Varaždin, Dvorana Ljubljanske Filharmonije , Pozorište Skopje, Sarajevsko pozorište, Mostarsko pozorište, Graz (Austrija) ,Italija (Trst, Milano), Kanada (Otawa).

Surađivao sa brojnim izvođačima klasične, zabavne i narodne glazbe.

Krajem 2018.godine pojavljuje se na Supertalent showu gdje je sa svojom izvedbom stekao višemilionske preglede za video koji je i dalje jedan od najgledanijih.

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dobne skupine i razine glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Polaznicima upisom na tečaj harmonike nudimo:

 • Upisi svaki dan

 • Osiguran parking

 • Atraktivna lokacija parka Bundek blizu centra

 • Grupe do 4 polaznika

 • Osnovni materijali dostupni online

 • Individualne vannastavne konzultacije

 • Predavač s glazbenim i pedagoškim iskustvom

 • Prijaviti se mogu svi

 • Upoznavanje sa sviranjem velikog broja glazbenih stilova

 • Detaljno savladavanje glazbene teorije

 • Individualne lekcije

 • Mogućnost plaćanja na rate

 • Ostale glazbene edukacije pod istim krovom (bubnjevi, udaraljke i audioterapija, bas gitara, gitara … )

Cijene tečaja harmonike - individualno

Fokus na interes i potrebe učenika s individualnim pristupom

Mogućnost plaćanja na rate!

Solfeggio je sastavni dio programa!

Glazbena teorija sastavni je dio programa koji je neophodan za puni napredak svakog glazbenika pa tako i harmonikaša!

Lokacija održavanja tečaja?

Zbog velike zainteresiranosti i jednostavnosti provedbe lokacija održavanja tečaja promijenjena je na Samirov kućni studio i učionicu.

Kako do nas?

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajmadok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Glazbena Kuća

 

16 Comments

 1. Deleted User napisao:

  Pozdrav!
  Volio bih se okušat u sviranju harmonike pa me zanima ako se prijavim moram li posjedovat vlastitu harmoniku ili se vježba na vašoj.
  Hvala,
  Lp.

  • Daniel Badanjak napisao:

   Dragi Ivane, svakako je preporuka posjedovati svoju harmoniku jer dugačije ne možete vježbati doma. Samim upisom hamonike u našoj školi dobijete i sve potrebne savjete kako i na koji način jeftinije proći pri kupnju instrumenta. Puno hvala na interesu i nadam se da se vidimo na tečaju! Živio!

 2. Deleted User napisao:

  Postovani,

  Koja je cijena za online ucenje s obzirom da nisam iz Zg, i ako posjedujem odredeno predznanje. U kojim se intervalima odrzava nastava

  Lp

  • Daniel Badanjak napisao:

   Dragi Josipe,
   ovdje možete odmah rezervirati blok sat s kolegom Samirom i raditi po potrebi. Svakako bi bila preporuka da se uzme godišnji program iz naše ponude što također možete odraditi online ili u živo, kakogod Vama paše. Nastava se održava po dogovoru s obzirom na Vaše i profesorovo slobodno vrijeme i vrlo je fleksibilno. Bitno je za napomenuti da nudimo i opciju plaćanja na rate putem svih popularnih kartica. Puno hvala na interesu i nadam se da se vidimo na tečju. 🙂

 3. Deleted User napisao:

  postovani . zasto se tecaj harmonike ne odrzava kod vas nego doma kod gospodina Samira Nurkica . Ja sam zbog lokacije upisao tecaj a sad idem u neki drugi kvart . pozdrav Zeljko Minarski

  • Daniel Badanjak napisao:

   Poštovani Željko, Zbog velike zainteresiranosti i jednostavnosti provedbe lokacija održavanja tečaja promijenjena je na Samirov kućni studio i učionicu. Ispričavamo se što na vrijeme nismo ukazali na taj detalj. Ostalo smo iskomunicirali telefonski te ako ima bilo kakvih dodatnih pitanja naravno stojimo na raspolaganju. Srdačan pozdrav. 🙂

 4. Deleted User napisao:

  Pozdrav!
  Mogu li se i od Vas kupiti harmonike?

 5. Deleted User napisao:

  Pozdrav,

  Imam vec dugo vremena zelju poceti svirati harmoniku I nikako da uhvatim vremena i skupim hrabrosti jer sam totalni pocetnik.

  Zanima me buduci da samo zbog posla leteci odnosno mjesec dana cca van RH mjesec dana tu, bi li bilo moguce sukladno tome dogovoriti godisnji tecaj i sa Samirom i prilagoditi onda program tome?

  Isto tako buduci da nemam harmoniku, pretpostavljam da bi bilo bolje da ne kupujem prije nego krenem pa mi pomognete sa smjernicama?

  Lp

  • Daniel Badanjak napisao:

   Dragi Marko, hvala što ste se javili nama za tečaj harmonike, vjerujte na pravom ste mjestu i svakako ćemo dati sve od sebe da Vam maksimalno pomognemo u Vašem naumu. Kako se radi o individualnom pristupu, termine održavanja tečaja dogovarate direktno sa Samirom Nurkićem – našim mentorom što ostavlja prostora za fleksibilnost pri definiranju termina i dinamici pohađanja tečaja. Svakako pričekajte s kupnjom harmonike dok ne krenete s tečajem jer samim upisom na tečaj harmonike u Glazbenoj Kući dobit ćete direktne savjete od našeg mentora gdje kupiti harmoniku i na koje detalje pripaziti pri samoj kupnji. Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju! Srdačan pozdrav, Daniel Badanjak, predsjednik udruge

 6. Deleted User napisao:

  Poštovani imam želju naučiti svirati harmoniku za svoju dušu i ponekad za društvo.Imam 56 god i zanima me koliko bi mi trebalo vremena za takvo nešto.Živim u Splitu i posjedujem harmoniku.Pozdrav Željko.

  • Daniel Badanjak napisao:

   Dragi Željko, hvala puno na javljanju i nadam se da ćemo uspjeti naći rješenje. Nemamo dobnu granicu za pohađanje naših tečajeva pa tako i tečaja harmonike. Kako se nalazite u Splitu preporučio bih da probate mjesec dana sa Samirom online i ako rezultat bude zadovoljavajući lako nastavite na polugodišnji / godišnji aranžman, a ukoliko Vas put dovede koji put u Zagreb svakako bi bilo preporučljivo da koji sat pohodite i u živo!
   Teško je reći koliko bi Vam vremena bilo potrebno jer je to vrlo individualna stvar te u konačnici ovisi o tome koliko vremena provodite vježbajući. Detaljnije o vremenu potrebnom za napredak do željenog cilja možete prokomentirati s našim mentorom u toku provedbe odabranog aranžmana tečaja, a Samir će već nakon prvog sata imati utisak o trenutnoj razini Vašeg znanja i vještina kada bi Vas mogao detaljnije savjetovati po tom pitanju.
   Za sva dodatna pitanja i eventualne nejasnoće stojimo na raspolaganju! Srdačan pozdrav.

 7. Deleted User napisao:

  Lijep pozdrav!
  Koja bi cijena bila online tecaja s predznanjem.

  • Daniel Badanjak napisao:

   Draga Angelina, sve naše tečajeve možete rezervirati online putem našeg booking sustava: https://www.glazbenakuca.com/rezerviraj-termin-za-online-tecaj/
   Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju 🙂

   • Ivana napisao:

    Pozdrav,
    Molim vas koja je lokacija tecaja harminike?

    • Daniel Badanjak napisao:

     Draga Ivana, tečaj harmonike odvija se u našim vježbaonama / učionama na adresama Froudeova 1, 10020 Zagreb u sklopu bara Glazbene Kuće, Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb unutar Glazbene Kuće (sjeverna strana paviljona br. 6) ili uz suglasnost svih tečaj se može odivjati i kod našeg instruktora u njegovom studijskom prostoru u zapadnom dijelu Grada – Zagrebačka cesta. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju. Srdačan pozdrav 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

gdpr-image
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.
Pročitaj više