fbpx

Tečaj klavijatura i glazbena teorija po mjeri

Tečaj bubnjeva
Tečaj bubnjeva
09.09.2018.
Under The Bridge Fest odgođen
UNDER THE BRIDGE FEST
20.04.2019.

Tečaj klavijatura i glazbene teorije za sve dobne skupine!

Ukoliko ste oduvijek željeli razumjeti glazbu i/ili svirati klavir, ili imate dijete koje pokazuje nadarenost ili sklonost glazbi, ovo je mjesto za Vas.

Kroz 5 stupnjeva tečaja, polaznici imaju priliku savladati sve od samih osnova sviranja klavijature, do razine profesionalnog klavijaturiste, uz mogućnost stjecanja razumijevanja glazbene teorije. Stečeno teorijsko i praktično znanje potom se stavlja u primjenu kroz razne glazbene stilove.

Garantiramo posvećen pristup na individualnim predavanjima, a polaznicima su uvijek dostupne i izvannastavne konzultacije s predavačem te osnovni materijali s predavanja online.

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dobne skupine i razine glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Matej Blečić - biografija

Matej Blečić je glazbenik iz Zagreba. Kao klavirist i klavijaturist pohađao je Učilište za popularnu i jazz glazbu, nakon kojeg 2012. godine upisuje Muzičku akademiju Sveučilišta u Zagrebu (smjer glazbena pedagogija jednopredmetno). Studij završava 2017. godine s odličnim uspjehom, te se nedugo nakon toga zapošljava kao profesor klavira u Glazbenoj školi Zlatka Balokovića i Rock akademiji. Usporedno s formalnim glazbenim obrazovanjem, aktivno se bavi glazbom, na početku kao klavijaturist i basist u brojnim pop i rock bendovima, te nedugo nakon toga kao skladatelj, multi-instrumentalist i producent u svojem autorskom projektu ectratis, za kojeg je 23. rujna 2019. godine izdao međunarodno priznati debitantski album "The Artificial Spirit". Uz popularnu glazbu, također sklada i djela na području ozbiljne glazbe, s naglaskom na solističke, komorne i jazz sastave.

Polaznicima upisom na tečaj klavijatura i glazbene teorije nudimo:

 • Upisi svaki dan

 • Osiguran parking

 • Atraktivna lokacija parka Bundek blizu centra

 • Grupe do 4 polaznika

 • Osnovni materijali dostupni online

 • Individualne vannastavne konzultacije

 • Predavač s glazbenim i pedagoškim iskustvom

 • Prijaviti se mogu svi

 • Upoznavanje sa sviranjem velikog broja glazbenih stilova

 • Detaljno savladavanje glazbene teorije

 • Individualne lekcije

 • Mogućnost plaćanja na rate

 • Ostale glazbene edukacije pod istim krovom (bubnjevi, udaraljke i audioterapija, bas gitara, gitara … )

Individualno

Fokus na interes i potrebe učenika s individualnim pristupom

Cijene tečaja klavijatura u paru

Imate prijatelja, prijateljicu ili partnera s kojom bi zajedno pohađali tečaj klavijatura? Tečaj klavijatura u paru osigurat će vam jedinstven pristup predavača. Izražena cijena je za jednog polaznika.

Kako do nas?

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajmadok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Glazbena Kuća

 

2 Comments

 1. Marija Filipović napisao:

  Pozdrav
  Htjela bih početi dolaziti na tečaj pjevanja i sviranja klavira oboje za početnike
  Imam 24 godine
  Postoji li mogučnost popusta s obzirom na dvostruki tečaj ?

  Hvala
  Marija

  • Daniel Badanjak napisao:

   Draga Marija, hvala Vam što ste se odlučili nama javiti. Na pravom ste mjestu i možete krenuti kad god Vi to želite, dovoljno je dostaviti nam broj mobilnog telefona kada možemo generirati narudžbu za oba tečaja, a nakon uplate spajamo Vas s kolegama za dogovor oko termina. Ukoliko kojim slučajem ne možete dogovoriti termin vraćamo uplaćeni novac nazad! Trenutno na žalost nemamo aktivne akcijske cijene na mjesečne aranžmane. Ukoliko upišete polugodišnji aranžman štedite 5% u odnosu na mjesečni, a ako upišete godišnji program štedite 10% u odnosu na mjesečni aranžman. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju! Srdačan pozdrav 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

gdpr-image
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.
Pročitaj više