fbpx

Tečaj klavijatura i glazbena teorija po mjeri

Tečaj bubnjeva
Tečaj bubnjeva
09.09.2018.
Under The Bridge Fest odgođen
UNDER THE BRIDGE FEST
20.04.2019.

Tečaj klavijatura i glazbene teorije za sve dobne skupine!

Ukoliko ste oduvijek željeli razumjeti glazbu i/ili svirati klavir, ili imate dijete koje pokazuje nadarenost ili sklonost glazbi, ovo je mjesto za Vas.

Kroz 5 stupnjeva tečaja, polaznici imaju priliku savladati sve od samih osnova sviranja klavijature, do razine profesionalnog klavijaturiste, uz mogućnost stjecanja razumijevanja glazbene teorije. Stečeno teorijsko i praktično znanje potom se stavlja u primjenu kroz razne glazbene stilove.

Garantiramo posvećen pristup na individualnim predavanjima, a polaznicima su uvijek dostupne i izvannastavne konzultacije s predavačem te osnovni materijali s predavanja online.

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dobne skupine i razine glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Matej Blečić - biografija

Matej Blečić je glazbenik iz Zagreba. Kao klavirist i klavijaturist pohađao je Učilište za popularnu i jazz glazbu, nakon kojeg 2012. godine upisuje Muzičku akademiju Sveučilišta u Zagrebu (smjer glazbena pedagogija jednopredmetno). Studij završava 2017. godine s odličnim uspjehom, te se nedugo nakon toga zapošljava kao profesor klavira u Glazbenoj školi Zlatka Balokovića i Rock akademiji. Usporedno s formalnim glazbenim obrazovanjem, aktivno se bavi glazbom, na početku kao klavijaturist i basist u brojnim pop i rock bendovima, te nedugo nakon toga kao skladatelj, multi-instrumentalist i producent u svojem autorskom projektu ectratis, za kojeg je 23. rujna 2019. godine izdao međunarodno priznati debitantski album "The Artificial Spirit". Uz popularnu glazbu, također sklada i djela na području ozbiljne glazbe, s naglaskom na solističke, komorne i jazz sastave.

Polaznicima upisom na tečaj klavijatura i glazbene teorije nudimo:

 • Upisi svaki dan

 • Osiguran parking

 • Atraktivna lokacija parka Bundek blizu centra

 • Grupe do 4 polaznika

 • Osnovni materijali dostupni online

 • Individualne vannastavne konzultacije

 • Predavač s glazbenim i pedagoškim iskustvom

 • Prijaviti se mogu svi

 • Upoznavanje sa sviranjem velikog broja glazbenih stilova

 • Detaljno savladavanje glazbene teorije

 • Individualne lekcije

 • Mogućnost plaćanja na rate

 • Ostale glazbene edukacije pod istim krovom (bubnjevi, udaraljke i audioterapija, bas gitara, gitara … )

Individualno

Fokus na interes i potrebe učenika s individualnim pristupom

Cijene tečaja klavijatura u paru

Imate prijatelja, prijateljicu ili partnera s kojom bi zajedno pohađali tečaj klavijatura? Tečaj klavijatura u paru osigurat će vam jedinstven pristup predavača. Izražena cijena je za jednog polaznika.

Kako do nas?

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajmadok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Glazbena Kuća

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.