fbpx

Tečaj pjevanja s Nikolom Batinovićem

Tečaj pjevanja za sve dobne skupine s Nikolom Batinovićem

Predstavljamo vam vokalnog trenera koji će vam pomoći otkriti i razviti svoj puni vokalni potencijal, Nikolu Batinovića!

Bez obzira jeste li početnik koji tek ulazi u svijet pjevanja ili iskusni izvođač koji želi usavršiti svoje vještine, Nikola će pružiti individualizirani pristup koji odgovara vašim potrebama.

Kao vokalni trener, Nikola ima jedinstvenu filozofiju koja se temelji na energiji, emociji i tehnici pjevača.Ne samo da će vam pružiti tehničku podršku, već će vam pomoći da pjesme i tekstove doživite na osoban način. Njegova strast za tehnikom dolazi do izražaja kroz praktičan rad na određenim pjesmama, stvarajući tako autentičan i duboki vokalni napredak.

Nikola Batinović je vokalni trener koji pruža ne samo stručno znanje, već i inspiraciju i podršku. Njegova predanost vašem napretku i strast prema glazbi čine ga izvanrednim mentrom. Ne samo da će vam pomoći da razvijete svoj vokalni potencijal, već će vam pružiti samopouzdanje i motivaciju da istražujete nove horizonte u glazbi.

Ako ste spremni krenuti na putovanje prema otkrivanju i razvoju svojeg vokalnog talenta, Nikola Batinović je pravi vokalni trener za vas. Uz njegovu stručnost, posvećenost i iskustvo, zajedno ćete stvarati predivnu glazbu i ostvariti svoje snove.

Javite se i krenite na put prema vokalnom uspjehu i izvanrednim glazbenim postignućima!

Tečaj pjevanja za sve dobne skupine s Nikolom Batinovićem

Nikola Batinović – biografija

Nikola je glazbenik s 13 godina glazbenog iskustva, a već pet godina posvećuje se mentoriranju s iznimnim rezultatima. Svoje glazbeno obrazovanje započeo je u Glazbenom odjelu Vladimira Nazora u Pločama, gdje je stekao čvrste temelje u glazbenoj teoriji i izvedbi. Osim obrazovanja, Nikola neprestano teži usavršavanju i rastu u glazbi. Trenutno je student glazbene akademije multimedije i produkcije, što mu omogućuje da spaja svoju strast prema glazbi i poznavanju multimedije, ali i šoubiznisa.

Radio je s mnogim priznatim mentorima kao što su Nina Kraljić (Alkonost of Balkan), Gina Damjanović, Kaliopi Bukle, čiju nagradu posjeduje u kategoriji za najbolji vokal i Cheryl Porter, čije tečajeve ima položene. Njihovo mentorsko iskustvo i podrška obogatili su njegovu vokalnu interpretaciju i umjetnički izraz. Također se može pohvaliti nastupima na mnogim festivalima gdje je osvojio prve nagrade. Njegovo ime je postalo prepoznatljivo u glazbenoj industriji i putem televizijskih emisija poput “RTL Zvjezdice 2016” i “Supertalent Hrvatska 2022”, gdje je došao i do polufinala.

Njegova strast prema glazbi obuhvaća različite žanrove, pri čemu se ističu pop-folk, ethno i sevdah. Međutim, Nikola se također osjeća ugodno izvodeći pop, rock, blues i kombinacije spomenutih stilova. Njegovo široko iskustvo omogućuje mu da prilagodi svoj pristup i podršku različitim glazbenim preferencijama svojih klijenata. Svoje bogato pjevačko iskustvo također razvija pjevanjem u raznim zborovima s različitim karakterima (duhovni, klasični…) Nadalje, proširio je svoje glazbeno djelovanje kao i voditelj tradicionalne ženske pjevačke skupine u KUD-u Ploče, ali i muške pučke skupine, primajući znanje te pokazujući interes i za tradicionalnu glazbu.

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dobne skupine i razine glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Polaznicima upisom na tečaj pjevanja nudimo:

Cijene tečaja pjevanja – individualno

Fokus na interes i potrebe učenika s individualnim pristupom

Probni sat
40,00€‎
1 x 60 min
Želite se upoznati s mentorom?
Želite detaljniji info o pristupu?
Prijavi se
Individualno mjesečno
143,00€‎
4 x 60 min
Niste sigurni je li tečaj pjevanja za Vas?
ili za Vaše dijete?
isprobajte mjesec dana!
Prijavi se
Individualno polugodišnje
543,40€‎
16 x 60 min
Štedite 5%
Zaokruženi polugodišnji program
Na pola ste puta do certifikata
Prijavi se

Cijene tečaja pjevanja – u paru

Fokus na interes i potrebe dvoje učenika s maksimalnom produktivnošću

Po polazniku mjesečno
87,00€‎
4 x 60 min
Niste sigurni je li tečaj pjevanja za Vas?
ili za Vaše dijete?
isprobajte mjesec dana!
Prijavi se
Po polazniku polugodišnje
330,60€‎
16 x 60 min
Štedite 5%
Zaokruženi polugodišnji program
Na pola ste puta do certifikata
Prijavi se

Kako do nas?Karta

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajma dok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Avenija Dubrovnik 15
10020 Zagreb, Hrvatska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.