fbpx

Tečaj pjevanja u Glazbenoj Kući za sve dobne skupine

Dobrodošli na tečaj pjavanja!

Želite savladati tečaj pjevanja – najstariji glazbeni instrument na zabavan i opušten način?

Pjevamo pod tušem, uz radio, na koncertima, u autu, uglavnom na mjestima gdje se osjećamo sigurno… Možda nismo svi toliko slobodne naravi i sramimo se zapjevati pred drugima ali redovnom vježbom i pravilnim pristupom može se izvesti zavidna vokalna dionica s Vašom unikatnom bojom glasa na što ćete biti veoma ponosni.

Sagradit ćete pjevačko samopouzdanje do te mjere da Vam i javni nastup neće predstavljati problem.

O tečaju pjevanja

Na tečaju pjevanja, osim tehničkih osnova potrebnih za pravilnu upotrebu glasa kao instrumenta i njegovo daljnje razvijanje, naglasak je na razvijanju individualnoga stila i glazbene intuicije.

Kroz individualni pristup bitno nam je upoznati polaznikove potrebe i ambicije te prepoznati mane i vrline.

Poanta je da zajedno s učenikom kroz tečaj pjevanja osvijestimo što zapravo znači biti pjevač i kako raditi na sebi da bude još bolji u svom glazbenom izričaju.

Fokusirat ćemo se na glasovnu osobnost, glasovne mogućnosti, melodiju i ritmiku, prolaziti kroz različite uloge i situacije koje pjevači mogu prolaziti; od vježbanja, sviranja s glazbenim sastavima, live nastupima, snimanjima u studiju…

Anja Alu – biografija

Pjevam od kada sam počela i pričati, a s 8 godina krenula sam u osnovnu glazbenu školu „Blagoje Bersa“ za klavir, koju sam i završila. Upisom jezične gimnazije krećem i na satove pjevanja kod odlične akademske glazbenice i mentorice Marijane Matešić-Jerković. Nakon pjevanja po školskim nastupima logičnim slijedom počela sam pjevati u bendu. U tom istom bendu, „Soul Shadows“ pjevala sam 7 godina kao jedan od dva vodeća vokala. Surađivala sam s brojnim cijenjenim glazbenicima, pjevala u Nizozemskoj, Katru i zadnjih godinu dana u Engleskoj. Nakon par godina putovanja i istraživanja okrenula sam se više akustičnim solo nastupima. Trenutno radim na svom prvom autorskom albumu za koji pišem glazbu i tekst, a čiju produkciju potpisuje Koolade.

Tečaj pjevanja odvija se individualno ili u paru kako bi se pažnja maksimalno usmjerila prema učenicima i kako bi produktivnost bila na vrhuncu te kako bi se program mogao ubrzati ili usporiti prema potrebama polaznika!

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dobne skupine i razine glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Polaznicima upisom na tečaj pjevanja nudimo:

Cijene tečaja pjevanja – individualno

Fokus na interes i potrebe učenika s individualnim pristupom

Probni sat
40,00€‎
1 x 60 min
Želite se upoznati s mentorom?
Želite detaljniji info o pristupu?
Prijavi se
Individualno mjesečno
143,00€‎
4 x 60 min
Niste sigurni je li tečaj pjevanja za Vas?
ili za Vaše dijete?
isprobajte mjesec dana!
Prijavi se
Individualno polugodišnje
543,40€‎
16 x 60 min
Štedite 5%
Zaokruženi polugodišnji program
Na pola ste puta do certifikata
Prijavi se

Cijene tečaja pjevanja – u paru

Fokus na interes i potrebe dvoje učenika s maksimalnom produktivnošću

Po polazniku mjesečno
87,00€‎
4 x 60 min
Niste sigurni je li tečaj pjevanja za Vas?
ili za Vaše dijete?
isprobajte mjesec dana!
Prijavi se
Po polazniku polugodišnje
330,60€‎
16 x 60 min
Štedite 5%
Zaokruženi polugodišnji program
Na pola ste puta do certifikata
Prijavi se

Kako do nas?Karta

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajma dok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Avenija Dubrovnik 15
10020 Zagreb, Hrvatska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.