fbpx

Tečaj pjevanja u Glazbenoj Kući za sve dobne skupine

Dobrodošli na tečaj pjavanja!

Želite savladati tečaj pjevanja – najstariji glazbeni instrument na zabavan i opušten način?

Pjevamo pod tušem, uz radio, na koncertima, u autu, uglavnom na mjestima gdje se osjećamo sigurno… Možda nismo svi toliko slobodne naravi i sramimo se zapjevati pred drugima ali redovnom vježbom i pravilnim pristupom može se izvesti zavidna vokalna dionica s Vašom unikatnom bojom glasa na što ćete biti veoma ponosni.

Sagradit ćete pjevačko samopouzdanje do te mjere da Vam i javni nastup neće predstavljati problem.

O tečaju pjevanja

Na tečaju pjevanja, osim tehničkih osnova potrebnih za pravilnu upotrebu glasa kao instrumenta i njegovo daljnje razvijanje, naglasak je na razvijanju individualnoga stila i glazbene intuicije.

Kroz individualni pristup bitno nam je upoznati polaznikove potrebe i ambicije te prepoznati mane i vrline.

Poanta je da zajedno s učenikom kroz tečaj pjevanja osvijestimo što zapravo znači biti pjevač i kako raditi na sebi da bude još bolji u svom glazbenom izričaju.

Fokusirat ćemo se na glasovnu osobnost, glasovne mogućnosti, melodiju i ritmiku, prolaziti kroz različite uloge i situacije koje pjevači mogu prolaziti; od vježbanja, sviranja s glazbenim sastavima, live nastupima, snimanjima u studiju…

Anja Alu – biografija

Pjevam od kada sam počela i pričati, a s 8 godina krenula sam u osnovnu glazbenu školu „Blagoje Bersa“ za klavir, koju sam i završila. Upisom jezične gimnazije krećem i na satove pjevanja kod odlične akademske glazbenice i mentorice Marijane Matešić-Jerković. Nakon pjevanja po školskim nastupima logičnim slijedom počela sam pjevati u bendu. U tom istom bendu, „Soul Shadows“ pjevala sam 7 godina kao jedan od dva vodeća vokala. Surađivala sam s brojnim cijenjenim glazbenicima, pjevala u Nizozemskoj, Katru i zadnjih godinu dana u Engleskoj. Nakon par godina putovanja i istraživanja okrenula sam se više akustičnim solo nastupima. Trenutno radim na svom prvom autorskom albumu za koji pišem glazbu i tekst, a čiju produkciju potpisuje Koolade.

Tečaj pjevanja odvija se individualno ili u paru kako bi se pažnja maksimalno usmjerila prema učenicima i kako bi produktivnost bila na vrhuncu te kako bi se program mogao ubrzati ili usporiti prema potrebama polaznika!

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dobne skupine i razine glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Polaznicima upisom na tečaj pjevanja nudimo:

Cijene tečaja pjevanja – individualno

Fokus na interes i potrebe učenika s individualnim pristupom

Probni sat
40,00€‎
1 x 60 min
Želite se upoznati s mentorom?
Želite detaljniji info o pristupu?
Prijavi se
Individualno mjesečno
143,00€‎
4 x 60 min
Niste sigurni je li tečaj pjevanja za Vas?
ili za Vaše dijete?
isprobajte mjesec dana!
Prijavi se
Individualno polugodišnje
543,40€‎
16 x 60 min
Štedite 5%
Zaokruženi polugodišnji program
Na pola ste puta do certifikata
Prijavi se

Cijene tečaja pjevanja – u paru

Fokus na interes i potrebe dvoje učenika s maksimalnom produktivnošću

Po polazniku mjesečno
87,00€‎
4 x 60 min
Niste sigurni je li tečaj pjevanja za Vas?
ili za Vaše dijete?
isprobajte mjesec dana!
Prijavi se
Po polazniku polugodišnje
330,60€‎
16 x 60 min
Štedite 5%
Zaokruženi polugodišnji program
Na pola ste puta do certifikata
Prijavi se

Kako do nas?Karta

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajma dok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Avenija Dubrovnik 15
10020 Zagreb, Hrvatska

10 thoughts on “Tečaj pjevanja u Glazbenoj Kući za sve dobne skupine

  • Daniel Badanjak says:

   Draga Marija, tečaj pjevanja radimo isključivo u živo. Na žalost ne možemo garantirati Vaš uspjeh ukoliko radimo online no ako želite probati možemo napraviti testni sat pa ukoliko Vam pristup odgovara i dobijete ono što tražite lako nastavimo dalje. Ukoliko se odlučite za testni sat dovoljno je izvršiti uplatu na sljedećoj poveznici PROBNI SAT, a nakon uplate Vas povezujemo s našim kolegama da dogovorite termin. Za eventualne nejasnoće i dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

 1. Damjan says:

  Pozdrav, Zanima me da li edukacije iz pjevanja radite i online budući da nisam iz Zagreba a i poslovno često putujem?

  • Daniel Badanjak says:

   Dragi Dajmane, tečaj pjevanja radimo isključivo u živo. Na žalost ne možemo garantirati Vaš uspjeh ukoliko radimo online no ako želite probati možemo napraviti testni sat pa ukoliko Vam pristup odgovara i dobijete ono što tražite lako nastavimo dalje. Ukoliko se odlučite za testni sat dovoljno je izvršiti uplatu na sljedećoj poveznici PROBNI SAT, a nakon uplate Vas povezujemo s našim kolegama da dogovorite termin. Za eventualne nejasnoće i dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

 2. Luka says:

  Pozdrav, zanima me škola pjevanja. Stil glazbe koji me interesira je rock/metal. Zanima me da li je moguće kroz Vašu školu pjevanja ostvariti glasovnu sposobnst za naveden žanrove.

  • Daniel Badanjak says:

   Dragi Luka, na pravom ste mjestu. Kolege pokrivaju sve glazbene žanrove pa tako i rock/metal. Preporučamo da probate mjesec dana nakon čega ćemo moći dati realno mišljenje koliko bi Vam vremena bilo potrebno da postignete željeni rezultat uzevši u obzir Vaše trenutne glasovne mogućnosti. Za dodatna pitanja ili eventualne nejasnoće stojimo na raspolaganju.

 3. Andrea Mikuličin says:

  Poštovani ,
  imam 62g , kroz život sam pjevala po raznim školskim zborovima a sada osjecam da glas ne ide iz mene kako bi trebao , kao da postoji neka barijera i to je prvenstveni razlog zasto bih ucila pjevanje , zapravo kao neka vrsta terapije .
  Zahvalna na odgovoru !
  Andrea Mikuličin

  • Daniel Badanjak says:

   Draga Andrea, na pravom ste mjestu i rado bi Vam pomogli u savladavanju barijere. Preporučamo da nam za početak dođete na Masterclass kolege Nikole Batinovića, a ukoliko ste već sigurni da bi pohađali tečaj dovoljno je da nam ostavite kontakt telefon i email adresu (možete poslati na info@glazbenakuca.com) kako bi Vas upisali i spojili s kolegom radi dogovora oko prvog individualnog termina.

  • Daniel Badanjak says:

   Draga Elena, teorija nije obavezni dio našeg tečaja ukoliko mislite na notni zapis (solfeggio) i u potpunosti je odvojen od bilo kojeg našeg tečaja. Drugim riječima, ne morate poznavati glazbenu teoriju da bi naučili pjevati i kontrolirati svoj glas. Nadam se da se vidimo na našem tečaju, a svakako bi preporučili da posjetite Masterclass kolege Nikole Batinovića. Za eventualne nejasnoće i dodatan info stojimo na raspolaganju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.