fbpx

Tečaj pjevanja u Glazbenoj Kući za sve dobne skupine

Tečaj harmonike
Tečaj harmonike u Glazbenoj Kući sa Samirom Nurkićem
04.06.2019.
Tečaj glazbene produkcije - Home Studio
Tečaj glazbene produkcije – Home Studio
23.07.2019.

Dobrodošli na tečaj pjavanja!

Želite savladati tečaj pjevanja - najstariji glazbeni instrument na zabavan i opušten način?

Pjevamo pod tušem, uz radio, na koncertima, u autu, uglavnom na mjestima gdje se osjećamo sigurno... Možda nismo svi toliko slobodne naravi i sramimo se zapjevati pred drugima ali redovnom vježbom i pravilnim pristupom može se izvesti zavidna vokalna dionica s Vašom unikatnom bojom glasa na što ćete biti veoma ponosni.

Sagradit ćete pjevačko samopouzdanje do te mjere da Vam i javni nastup neće predstavljati problem.

O tečaju pjevanja

Na tečaju pjevanja, osim tehničkih osnova potrebnih za pravilnu upotrebu glasa kao instrumenta i njegovo daljnje razvijanje, naglasak je na razvijanju individualnoga stila i glazbene intuicije.

Kroz individualni pristup bitno nam je upoznati polaznikove potrebe i ambicije te prepoznati mane i vrline.

Poanta je da zajedno s učenikom kroz tečaj pjevanja osvijestimo što zapravo znači biti pjevač i kako raditi na sebi da bude još bolji u svom glazbenom izričaju.

Fokusirat ćemo se na glasovnu osobnost, glasovne mogućnosti, melodiju i ritmiku, prolaziti kroz različite uloge i situacije koje pjevači mogu prolaziti; od vježbanja, sviranja s glazbenim sastavima, live nastupima, snimanjima u studiju…

Anja Alu - biografija

Pjevam od kada sam počela i pričati, a s 8 godina krenula sam u osnovnu glazbenu školu „Blagoje Bersa“ za klavir, koju sam i završila. Upisom jezične gimnazije krećem i na satove pjevanja kod odlične akademske glazbenice i mentorice Marijane Matešić-Jerković. Nakon pjevanja po školskim nastupima logičnim slijedom počela sam pjevati u bendu. U tom istom bendu, „Soul Shadows“ pjevala sam 7 godina kao jedan od dva vodeća vokala. Surađivala sam s brojnim cijenjenim glazbenicima, pjevala u Nizozemskoj, Katru i zadnjih godinu dana u Engleskoj. Nakon par godina putovanja i istraživanja okrenula sam se više akustičnim solo nastupima. Trenutno radim na svom prvom autorskom albumu za koji pišem glazbu i tekst, a čiju produkciju potpisuje Koolade.

Nikolina Kovačević - biografija

Nikolina Kovačević prvo pjevačko iskustvo stekla je u zboru “Klinci s ribnjaka” kojem se priključila sa 4 godine. Sa 13 godina upisala je glazbenu školu Elly Bašić da bi svirala violinu. Pjevanje je ipak bila veća ljubav pa se, osim u školskim zborovima, počela priključivati i raznim bandovima kao lead vokal. Prvi veliki istup u karijeri imala je na showu Hrvatska Traži Zvijezdu 2009. kada je ostavila dojam na žiri i publiku izvedbama Amy Winehouse. Od tada nosila je ulogu frontmena u grupi F5, Dementronomes, danas pjeva u grupi Mayales i u Nina Saffron bandu, a kroz svoju je karijeru ostvarila brojne i različite suradnje. Među njima su imena poput Vanne, Zdenke Kovačiček, Valerije Nikolovske, Headoneasta, Stoke, surađivala je i sa Big Bandom HRT-a..

Tečaj pjevanja odvija se individualno ili u paru kako bi se pažnja maksimalno usmjerila prema učenicima i kako bi produktivnost bila na vrhuncu te kako bi se program mogao ubrzati ili usporiti prema potrebama polaznika!

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dobne skupine i razine glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Polaznicima upisom na tečaj pjevanja nudimo:

 • Upisi svaki dan

 • Osiguran parking

 • Atraktivna lokacija parka Bundek blizu centra

 • Grupe do 4 polaznika

 • Osnovni materijali dostupni online

 • Individualne vannastavne konzultacije

 • Predavač s glazbenim i pedagoškim iskustvom

 • Prijaviti se mogu svi

 • Upoznavanje sa sviranjem velikog broja glazbenih stilova

 • Detaljno savladavanje glazbene teorije

 • Individualne lekcije

 • Mogućnost plaćanja na rate

 • Ostale glazbene edukacije pod istim krovom (bubnjevi, udaraljke i audioterapija, bas gitara, gitara … )

Cijene tečaja pjevanja - individualno

Fokus na interes i potrebe učenika s individualnim pristupom

Cijene tečaja pjevanja - u paru

Fokus na interes i potrebe dvoje učenika s maksimalnom produktivnošću

Mogućnost plaćanja na rate!

Gdje smo?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Postani član!