fbpx

Tečaj saksofona u Glazbenoj Kući sa Sonjom Domitrović

Tečaj flaute u Glazbenoj Kući s Ivanom Vukojević
Tečaj flaute u Glazbenoj Kući s Ivanom Vukojević
03.09.2019.
Privremeno zatvoreni zbog Corona virusa
18.03.2020.
Tečaj saksofona sa Sonjom Domitrović u Glazbenoj Kući

Dobrodošli na tečaj saksofona!

Želite naučiti svirati saksofon na zabavan i opušten način? Ili možda imate iskustva sa sviranjem saksofona, a htjeli biste napredovati i usavršiti svoje tehnike?

O tečaju saksofona

Tečaj saksofona - instrumenta kratke, ali uzbudljive povijesti koji mnogi kad-tad požele naučiti svirati, od sada dostupan je u sklopu programa tečajeva naše Kućice!

Bilo da se radi o jazzu, rocku, popu, technou, etnou ili ozbiljnoj glazbi, ovaj instrument pruža veliku fleksibilnost izričaja. Može zvučati nježno ili grubo, pjevno ili perkusivno, a zbog njegova zvuka bogatog alikvotama možemo ga usporediti s ljudskim glasom. Jedan je od najmlađih puhačkih instrumenata, ali se zbog velikih mogućnosti muziciranja njegova uporaba brzo se raširila na sve glazbene žanrove svijeta.

U sklopu ovog tečaja nudimo Vam mogućnost učenja sviranja saksofona usmjerenog prema Vašim ambicijama i potrebama, prilagođenog razini Vašeg znanja.

Uz praktičnu primjenu znanja (vježbe sviranja instrumenta), tečaj uključuje brojne informacije o povijesti saksofona, saksofonističkoj opremi, vježbe disanja, glazbenu teoriju i drugo. Voditeljica tečaja, Sonja Domitrović, garantira Vam kreativnost rada i fleksibilnost u razumijevanju Vaših potreba. Svi su dobrodošli!

Tečaj za saksofona početnike odvija se u grupama, ali se prilagođava individualno svakom polazniku, uzimajući u obzir njegove potrebe i mogućnosti.

Predavač radi sa svakom osobom pojedinačno.

Dok se jednom polazniku objašnjava, drugi svira.

PREUZMI PROGRAM TEČAJA

Tečaj saksofona uz predznanje

Ukoliko imate predznanje o saksofonu i voljeli biste nastaviti usavršavati znanje, nudimo Vam individualne sate.

Za napredne polaznike otvorit ćemo napredne grupe, kako bi se mogli bolje povezati sa zaljubljenicima u saksofon te međusobno graditi svoje sviračko znanje i iskustvo.

Svi glazbeni stilovi su pokriveni!

Biografija voditeljice tečaja saksofona (Sonja Domitrović)

Sonja Domitrović odrasla je u Đurđevcu gdje je pohađala osnovnu školu za klavir te primila prvu formalnu glazbenu naobrazbu. Saksofonom se krenula baviti još ranije, učlanivši se sa 7 godina u Puhački orkestar DVD-a Đurđevac, gdje je prvih nekoliko godina učila svirati ovaj prekrasan instrument.

Osnovnu glazbenu školu za saksofon završila je u Koprivnici u klasi profesora Vojkana Jocića. U Varaždinu 2012. godine upisala je teorijski smjer glazbene škole te je paralelno nastavila fakultativno obrazovanje na saksofonu. U ovom razdoblju počela se baviti jazzom, pjevanjem te sviranjem gitare u raznim pop-rock sastavima.

Nakon uspješno položenih prijemnih ispita za teoriju glazbe, glazbenu pedagogiju i saksofon na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, odlučila se na studij saksofona kod profesora Dragana Sremeca te tamo trenutno studira na 4. godini. Uz klasični saksofon, pohađa i jazz modul koji uključuje predmete poput jazz aranžiranja i jazz ansambla.

Sudjelovala je na brojnim seminarima kod svjetski priznatih saksofonista poput Arna Bornkampa, Jean- Yves Fourmeaua i Clauda Delanglea. Nastupila je kao solistica uz Varaždinskom komornom orgestru te kao solistica uz Jazz orkestar Muzičke akademije u Zagrebu. Uz studij saksofona, često sudjeluje u orkestralnim projektima te redovito nastupa uz svoj autorski band "Pepel Puh" te gipsy- jazz band "Gungula".

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dobne skupine i razine glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Polaznicima upisom na tečaj saksofona nudimo:

 • Upisi svaki dan

 • Osiguran parking

 • Atraktivna lokacija parka Bundek blizu centra

 • Grupe do 4 polaznika

 • Osnovni materijali dostupni online

 • Individualne vannastavne konzultacije

 • Predavač s glazbenim i pedagoškim iskustvom

 • Prijaviti se mogu svi

 • Upoznavanje sa sviranjem velikog broja glazbenih stilova

 • Detaljno savladavanje glazbene teorije

 • Individualne lekcije

 • Mogućnost plaćanja na rate

 • Ostale glazbene edukacije pod istim krovom (bubnjevi, udaraljke i audioterapija, bas gitara, gitara … )

Cijene tečaja za saksofon - individualno

Fokus na interes i potrebe učenika s individualnim pristupom

Cijene tečaja za saksofon - grupa 4 polaznika

Više ste za grupnu nastavu i preferirate rad / učenje s kolegama uz maksimalnu posvećenost profesora na svakog polaznika. Dok se jednog polaznika uči drugi sviraju...

Mogućnost plaćanja na rate!

Solfeggio je sastavni dio programa!

Glazbena teorija sastavni je dio programa koji je neophodan za puni napredak svakog glazbenika pa tako i harmonikaša!

Gdje smo?

Glazbena Kuća

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Postani član!