fbpx

Tečaj violine u Glazbenoj Kući uz Niku Maslać

Tečaj violine u Glazbenoj Kući uz Niku Maslač

Dobrodošli na tečaj violine!

Oduvijek ste željeli naučiti svirati gudački instrument? Ili možda imate predznanje sviranja violine, ali biste voljeli usavršiti tehnike te vježbati u opuštenoj atmosferi uz druge zaljubljenike u glazbu?

Ovo je mjesto za Vas!

Tečaj violine za početnike

Violina je karakterističan instrument, vrlo ekspresivan i zanimljiv, ali nije jednostavan za započeti.

Tajna je u opuštanju grča i uživanju u glazbi, što će predavač kroz ovaj tečaj provodi na najlakši, najbrži i najzabavniji način.

Uz vježbe opuštanja radit ćete vježbe koordinacije, motorike te fleksibilnosti lijeve i desne ruke.

Tokom tečaja naučit ćete kako držati violinu i gudalo, čitati note, a kroz naučene osnovne tehnike sviranja savladat ćete kvalitetan ton i svoje prve pjesme na instrumentu.

Tečaj violine u Glazbenoj Kući uz Niku Maslač

Nakon što savladate osnove I dobijete prvi ton, bit ćete spremni naučiti svoju prvu osnovnu pjesmu (Twinkle twinkle).

Tečaj violine uz predznanje

Ukoliko imate određeno predznanje i voljeli biste nastaviti usavršavati , nudimo Vam individualne sate upravo namijenjene za Vaše potrebe.

*Ako bi se sakupilo nekoliko naprednih polaznika, otvorit ćemo napredne grupe, kako bi se mogli bolje povezati sa zaljubljenicima u violinu te međusobno graditi svoje sviračko znanje i iskustvo.

Biografija voditeljice tečaja violine – Nika Maslać

Nika Maslać violinu je počela svirati s 9 godina, prvo u Umjetničkoj školi Franje Lučića u Velikoj Gorici, a zatim u Glazbenoj školi Pavla Markovca u Zagrebu.

Tokom školovanja sudjelovala je i osvojila nagrade na više natjecanja, uključujući prvo mjesto i prve nagrade na državnim natjecanjima 2011, 2012 i 2015, četvrtu nagradu na međunarodnom natjecanju u Zagrebu, te srebrnu medalju na međunarodnom natjecanju komornih sastava u Sloveniji.

Svoje obrazovanje nastavlja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi mr.art. Davora Philipsa, pod čijim mentorstvom je diplomirala 2018.godine među pet najboljih studenata generacije. Tokom studija usavršavala se kod istaknutih pedagoga, kao što su prof. Stephan Barratt-Due (Barratt-Due Institute, Oslo), prof. Magnus Ericsson (Karlstads universitet, Švedska), prof. Mark Messenger (Royal College of Music, London), prof. Tanja Becker-Bender i prof. Christoph Schickedanz (Hamburg, Njemačka), prof. Erich Höbarth (Hochschule Leipzig), prof. Priya Mitchell (Kunstuniversität Graz), te Kirill Troussov (Munchen, Njemačka).

Kao studentica počinje redovito surađivati s opernim orkestrom HNK u Zagrebu, a svirala je i sa Zagrebačkom filharmonijom, Zagrebačkim solistima, Zadarskim komornim orkestrom, Varaždinskim komornim orkestrom, te opernim orkestrom HNK u Rijeci. Od 2019. godine članica je prvih violina Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije.

Tečaj violine u Glazbenoj Kući uz Niku Maslač

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dobne skupine i razine glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Polaznicima upisom na tečaj pjevanja nudimo:

Cijene tečaja violine – individualno

Fokus na interes i potrebe učenika s individualnim pristupom

Individualno mjesečno
155,00€‎
4 x 60 min
Niste sigurni je li tečaj pjevanja za Vas?
ili za Vaše dijete?
isprobajte mjesec dana!
Prijavi se
Individualno polugodišnje
589,00€‎
16 x 60 min
Štedite 5%
Zaokruženi polugodišnji program
Na pola ste puta do certifikata
Prijavi se

Mogućnost plaćanja na rate

Kako do nas?Karta

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajma dok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Avenija Dubrovnik 15
10020 Zagreb, Hrvatska

2 thoughts on “Tečaj violine u Glazbenoj Kući uz Niku Maslać

 1. Sanja says:

  Pozdrav
  Zanima me individualni tečaj violine. Nemam apsolutno nikakvog predznanje. Mene zanima je li moguće imati individualni tečaj 2x tjedno?
  Hvala

  • Daniel Badanjak says:

   Draga Sanja, na pravom ste mjestu. Predznanje nije uvijet da bi pohodili naš tečaj violine, a na našoj webici možete odabrati željeni aranžman koji Vam odgovara (željeni fond sati). Nakon upisa prepuštamo Vas kolegici kako bi dogovorili dinamiku i preferirano vrijeme održavanja tečaja. Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.