fbpx

Tečaj violine u Glazbenoj Kući uz Niku Maslać

Under The Bridge Fest odgođen
UNDER THE BRIDGE FEST
20.04.2019.
Tečaj harmonike
Tečaj harmonike u Glazbenoj Kući sa Samirom Nurkićem
04.06.2019.

Dobrodošli na tečaj violine!

Oduvijek ste željeli naučiti svirati gudački instrument? Ili možda imate predznanje sviranja violine, ali biste voljeli usavršiti tehnike te vježbati u opuštenoj atmosferi uz druge zaljubljenike u glazbu?

Ovo je mjesto za Vas!

Tečaj violine za početnike

Violina je karakterističan instrument, vrlo ekspresivan i zanimljiv, ali nije jednostavan za započeti.

Tajna je u opuštanju grča i uživanju u glazbi, što će predavač kroz ovaj tečaj provodi na najlakši, najbrži i najzabavniji način.

Uz vježbe opuštanja radit ćete vježbe koordinacije, motorike te fleksibilnosti lijeve i desne ruke.

Tokom tečaja naučit ćete kako držati violinu i gudalo, čitati note, a kroz naučene osnovne tehnike sviranja savladat ćete kvalitetan ton i svoje prve pjesme na instrumentu.

Nakon što savladate osnove I dobijete prvi ton, bit ćete spremni naučiti svoju prvu osnovnu pjesmu (Twinkle twinkle)

Tečaj violine uz predznanje

Ukoliko imate predznanje i voljeli biste nastaviti usavršavati znanje , nudimo Vam individualne sate.

*Ukoliko bude nekoliko naprednih polaznika, otvorit ćemo napredne grupe, kako bi se mogli bolje povezati sa zaljubljenicima u violinu te međusobno graditi svoje sviračko znanje i iskustvo.

Biografija voditeljice tečaja violine (Nika Maslać)

Nika Maslać violinu je počela svirati s 9 godina, prvo u Umjetničkoj školi Franje Lučića u Velikoj Gorici, a zatim u Glazbenoj školi Pavla Markovca u Zagrebu.

Tokom školovanja sudjelovala je i osvojila nagrade na više natjecanja, uključujući prvo mjesto i prve nagrade na državnim natjecanjima 2011, 2012 i 2015, četvrtu nagradu na međunarodnom natjecanju u Zagrebu, te srebrnu medalju na međunarodnom natjecanju komornih sastava u Sloveniji.

Svoje obrazovanje nastavlja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi mr.art. Davora Philipsa, pod čijim mentorstvom je diplomirala 2018.godine među pet najboljih studenata generacije. Tokom studija usavršavala se kod istaknutih pedagoga, kao što su prof. Stephan Barratt-Due (Barratt-Due Institute, Oslo), prof. Magnus Ericsson (Karlstads universitet, Švedska), prof. Mark Messenger (Royal College of Music, London), prof. Tanja Becker-Bender i prof. Christoph Schickedanz (Hamburg, Njemačka), prof. Erich Höbarth (Hochschule Leipzig), prof. Priya Mitchell (Kunstuniversität Graz), te Kirill Troussov (Munchen, Njemačka).

Kao studentica počinje redovito surađivati s opernim orkestrom HNK u Zagrebu, a svirala je i sa Zagrebačkom filharmonijom, Zagrebačkim solistima, Zadarskim komornim orkestrom, Varaždinskim komornim orkestrom, te opernim orkestrom HNK u Rijeci. Od 2019. godine članica je prvih violina Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije.

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na dobne skupine i razine glazbenog znanja, a upisi su svakodnevni.

Polaznicima upisom na tečaj violine nudimo:

 • Upisi svaki dan

 • Osiguran parking

 • Atraktivna lokacija parka Bundek blizu centra

 • Grupe do 4 polaznika

 • Osnovni materijali dostupni online

 • Individualne vannastavne konzultacije

 • Predavač s glazbenim i pedagoškim iskustvom

 • Prijaviti se mogu svi

 • Upoznavanje sa sviranjem velikog broja glazbenih stilova

 • Detaljno savladavanje glazbene teorije

 • Individualne lekcije

 • Mogućnost plaćanja na rate

 • Ostale glazbene edukacije pod istim krovom (bubnjevi, udaraljke i audioterapija, bas gitara, gitara … )

Cijene tečaja violine - individualno

Fokus na interes i potrebe učenika s individualnim pristupom

Mogućnost plaćanja na rate!

Kako do nas?

Glazbena Kuća nalazi se u sklopu Zagrebačkog Velesajma u centru Novog Zagreba na adresi Avenija Dubrovnik 15 kao samostojeći objekt na sjevernoj strani paviljona broj 6. Parking je osiguran od strane Grada u sklopu 2. zone parkirne naplate s vanjske strane Zagrebačkog Velesajmadok se unutar Velesajma parking naplaćuje 5 kn po satu (zadržavanja vozilom do 20 min je besplatno). Parkirnu kartu možete platiti SMS-om prema uputama na karti. Oni koji dolaze javnim prijevozom autobusna i tramvajska stanica je svega dvije minute hoda od Glazbene Kuće. Klimatizacija i centralno grijanje uvijek održavaju ugodnu radnu temperaturu prostora.

Glazbena Kuća

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.